Kauf auf Rechnung

1. Wählen Sie “AfterPay - Kauf auf Rechnung” aus
Sie wählen bei Ihrer Bestellung auf misterspex.de die Zahlart „AfterPay - Kauf auf Rechnung“.

Email

2. Sie erhalten eine Email von AfterPay nach Versand
Nach Versand der Ware (bzw. nach Verglasungsauftrag im Anschluss einer Anprobe Zuhause) erhalten Sie eine Email von AfterPay, mit der Sie sich erstmalig auf MyAfterPay anmelden können.

Registrieren

3. Registrieren bei MyAfterPay-Portal
Nachdem Sie ein Passwort festgelegt haben, sehen Sie alle mit AfterPay getätigten Bestellungen. Dort können Sie für Ihre Rechnungen Zahlpausen vereinbaren, Retouren ankündigen oder auch Ihre Rechnungen in Ratenzahlungen (AfterPay FLEX) umwandeln.

Ratenhöhe

4. Ratenhöhe auswählen und Daten angeben

Vertragsunterlagen

5. AfterPay sendet Ihnen vorfrankierte Vertragsunterlagen per Post zu

Antrag

6. Unterschriebenen Antrag an AfterPay zurücksenden

HL: Löydä vastaukset tärkeimpiin kysymyksiin täältä

Yleisimmät kysymykset tilauksia koskien

Voinko muuttaa tilauksen toimitusosoitetta?

Jos haluat muuttaa tilauksen toimitusosoitetta (esimerkiksi työpaikalta kotiin), ole yhteydessä asiakaspalveluumme support@misterspex.fi. Muista kirjoittaa viestiin tilausnumerosi.

Voiko tilaukseni toimitus viivästyä?

Työntekijöidemme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Tämän vuoksi olemme ryhtyneet erilaisiin toimenpiteisiin turvataksemme työntekijöidemme terveyden, samalla pitäen kiinni luvatuista toimitusajoista. Meillä on suuri määrä tuotteita varastoituna, joten toimitus- tai palveluongelmia ei pitäisi tulla. Emme kuitenkaan voi poissulkea toimitus- ja palveluongelmia tulevaisuudessa, sillä noudatamme virallisten tahojen asettamia määräyksiä.

Palautukset & reklamaatiot

Voiko palautusaikaa pidentää?

Valitettavasti tämä ei ole mahdollista teknisistä syistä, mutta olemme joustavia, mikäli tilauksia ei ole pystytty palauttamaan ajoissa.

Mitä rahoilleni tapahtuu, jos palautuspaketti ei saavu perille ajoissa?

Mikäli et pysty palauttamaan pakettia ajoissa tai jos kuljetusyhtiöllä on vaikeuksia toimittaa lähetyksiä, olemme joustavia näissä tilanteissa. Jos kotiisi tulleen tilauksen summa on veloitettu ja paketti palautuu meille myöhässä, veloitettu summa palautuu automaattisesti tilillesi.

Uudet tilaukset & muuta

Voinko jatkossakin tilata normaalisti Mister Spexin verkkokaupasta ?

Kyllä, laaja valikoimamme silmälaseja, aurinkolaseja ja piilolinssejä on edelleen saatavilla osoitteessa misterspex.fi. Voit helposti sovittaa kehyksiä virtuaalisesti kotona tai tilata kotiin neljät kehykset kokeiltavaksi. Se on erityisen helppoa, jos tiedät korjausarvosi tai ne on tallennettu Mister Spexin asiakastilille, sillä silloin mikään ei ole esteenä tilaamiselle.

Pitäisikö minun tehdä tilaukseni nyt vai vasta COVID-19-kriisitilanteen jälkeen?

Päätös on tietenkin sinun. Meillä on tarpeeksi tuotteita varastossa ja tiedossa ei ole palvelu- tai toimitusongelmia. Tuotanto jatkuu normaalisti ja tuotteiden laatu pysyy samana. Emme kuitenkaan voi poissulkea toimitus- ja palveluongelmia tulevaisuudessa, sillä noudatamme virallisten tahojen asettamia määräyksiä.

Toimitetaanko piilolinssejä edelleen?

Olemme täydentäneet varastomme ennen nykyistä kriisitilannetta, joten tällä hetkellä meillä ei ole toimitusongelmia piilolinssien kanssa. Emme kuitenkaan voi poissulkea toimitus- ja palveluongelmia tulevaisuudessa, sillä noudatamme virallisten tahojen asettamia määräyksiä.


Olivatko nämä tiedot hyödyllisiä?


Muita kysymyksiä?

Sähköpostiosoite: Yhteystiedot:
support@misterspex.fi 09-2311 3508

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäYritystiedot09-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo