Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Aurinkolasitrendit Syksy/Talvi 2017/18

Mister Spexillä

Cosmic Future/
Retro Revival

Retro Future

Cosmic Future
Retro Revival

Katseensa keskittämällä tulevaisuuteen naiset voivat koristaa itsensä värikkäillä linsseillä. Miehet matkaavat ajassa taaksepäin 70-luvulle puisilla kehyksillään.

Cargo Couture/
Urban Uniform

Casual

Cargo Couture
Urban Uniform

Koristeelliset mallit sulautettuna yhteen luonnollisten värien kanssa johdattavat naiset huolettoman trendikkääseen tyyliin, jossa on ripaus eleganssia. Kukaan ei voi sanoa pukumiehelle ei, joten tänä kautena aurinkolasit tulevat khakin ja oliivin sävyissä varta vasten kaikille herrasmiehille.

Feminine Statements/
Smart Business

Sophisticated

Feminine Statements
Smart Business

Mahtipontiset kehykset, rohkea kulmakarvaraja ja kauniit kissamaiset mallit venyttävät naisten trendirajoja tällä kaudella. Tänä syksynä/talvena miehet nauttivat nykyaikaisista eri materiaalien sekoituksista.

Masculine Mode/
Clean Cuts

Minimalistic

Masculine Mode
Clean Cuts

On monta tapaa minimalistiseen tyyliin. Naiset voivat nauttia aurinkolaseista tummalla erottuvalla muotoilulla, kun taas miehet voivat pukeutua kapeisiin selkeämuotoisiin kehyksiin.


Lasitrendit
Syksy/Talvi 2017/18

Mister Spexillä

Silmälasit

Aurinkolasitrendit Syksy/Talvi 2017/18 Mister Spexillä

Vuodenajan vaihtumisen kauneus puhaltaa uusia tuulia myös aurinkolasitrendeihin. Uudet trendit avaavat ovet tälle kaudelle. Löydä uusimmat aurinkolasityylit tälle syksylle ja talvelle 2017/18!

Aurinkolasitrendit naisille

Aurinkolasit kuuluvat kaikkien muotitietoisten naisten vaatekaappiin. Tänä syksynä talvi heijastuu ohuista linsseistä näyttäen suunnan tulevaisuudelle: kun taas oliivin ja khakin väriset kehykset saavat aikaan rentoa hienostuneisuutta. Mahtipontiset kehykset luovat naisellista ulkonäköä poislukien huomiota herättävät mustat aurinkolasit rohkeampaan tyyliin.

Aurinkolasitrendit miehille

Leikkisä 70-luvun tyyli palaa takaisin miesten muotiin. Aurinkolasit saapuvat puisella muotoilulla ja sulavalinjaisilla asetaatti- ja metallikehyksillä älykkääseen nykyajan toimistolookiin. Metalliset aurinkolasit johdattavat herrasmiehet huomiota herttävään tyyliin kun oliivi ja khakin sävyiset kehykset ottavat lavan haltuun.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.