Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Aurinkolasitrendit Syksy/Talvi 2018/19

Mister Spexillä

Statement Pieces

Kantaa ottavat trendi lasit
Kantaa ottavat trendi lasit

Haluatko ottaa kantaa muotimaailmassa? Seuraa sitten tätä trendiä joka taatusti saa päät kääntymään kaupungilla. Suuret logot, paljon yksityiskohtia ja yleellisiä muotoja.

Vintage Vibes

Vintage Vibes
Vintage Vibes

Nämä aurinkolasit ovat ottaneet 60-luvulta parhaat palat. Hurmaavat ja rohkeat kehykset, jotka antavat syksyn ja talven pimeälle kaudelle valoa. Wayfarer-mallikin löytyy uusilla piirteillä.

Love of Details

Rakkaus yksityiskohtiin
Rakkaus yksityiskohtiin

Kauden trendit keskittyy yksityiskohtiin. Naisten kehyksiä tulee minimalistisella muotoilulla , tuplasilta-kehyksillä ja pyöreillä linsseillä, kun taas miesten malleissa nähdään paljon peililaseja neutraaleissa väreissä.

Silmälasitrendit
Syksy/Talvi 2018/19

Mister Spexillä

Silmälaseihin

Aurinkolasitrendit Syksy/Talvi 2018/19 Mister Spexillä

On aika sanoa hyvästit kesälle ja kiittää upeasta kaudesta! Mutta älä sure, syksy tarjoaa uusia tuoreita uutuuksia lämpimissä väreissä ja upeissa malleissa. Korosta lookkiasi uusilla kehyksillä mielyttävissä väreissä syksyn ja talven tuleville kylmille päiville.

Naisten aurinkolasitrendit

Etsitkö aurinkolaseja WOW-vaikutelmalla? Silloin tämän kauden kehykset, suurilla logoilla ovat juuri sinulle. Yhtä stailit ovat 60-luvun inspiroidut Cat-Eye mallit. Jos pidät minimalistisesta tyylistä, pyöreät kehykset tuplasilloilla on loistava valinta.

Miesten aurinkolasitrendit

Tällä kaudella tuomme takaisin paljon klassisia malleja uudella hienoistelulla, kuten esimerkiksi Wayfarer ja Aviator. Lisäksi valikoimasta löytyy myös paljon peililaseja neutraaleissa sävyissä, jotka yhdistyy täydellisesti syksyn voimakkaisiin väreihin. Haluatko olla rohkea? Futuristiset Tuttolente-kehykset kultaisilla yksityiskohdilla on sitten varma valinta.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.