Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa. Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

90-luvun kapeat aurinkolasit

Trendikatsaus: Takaisin 90-luvulle

Vaikka kesään on vielä pitkä aika, olemme jo aloittaneet uuden aurinkolasisesongin tutkailun. Tiedossa on virtaviivaisia malleja 90-luvun tyyliin, joka vie meidät ajassa taakse päin.

Ovaali on uusi pyöreä

Kapeat, ovaalin muotoiset aurinkolasit tulevat pyöreiden XL-kehysten tilalle kevään ja kesän 2020 aikana - samalla voimme unelmoida jälleen 90-luvun popkulttuuri-ikoneista. Metalliset ja muoviset kehykset ovat saatavilla monissa eri väreissä.

Back to the 90s

Lisää kehyksiä

Back to the 90s

Uutta särmää

Neliskulmaiset mallit ovat out! Uudet, taianomaiset aurinkolasit ovat monikulmaisia sekä niissä on yhdisteltynä leveät sangat, tutut kuviot kuten Havana tai aina tyylikäs valko-musta väritys.

Lisää kehyksiä

Trapetsitaiteilija

Nämä lasit taiteilevat eri tyylien välissä, mikä automaattisesti herättää muoti-intoilijan mielenkiinnon. Villi yhdistelmä Wayfarer -ja cat eye -mallia takaa näyttävät aurinkolasit kesän lämpöön.

Back to the 90s

Lisää kehyksiä


Trendikatsaus: Tulevan sesongin aurinkolasit

Talvi ei ole vielä alkanut, mutta meitä kiinnostaa jo nyt kevään ja kesän 2020 aurinkolasisesonki. Hyvää kannattaa odottaa, joten ihastele kanssamme ensi kesän kuumimpia uutuuksia.

Kevät & Kesä 2020 Aurinkolasitrendit

Nämä 90-luvulla alkunsa saaneet muotiluomukset ovat tulevan sesongin välttämätön hankinta: kapeat aurinkolasit. Malli on erittäin monipuolinen: ovaalit lasit ovat yhtä trendikkäitä kuin teräväkulmaisetkin, joten nämä on hyvä yhdistää tyylikkäillä monikulmaisilla aurinkolaseilla.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.