Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Tämän sesongin lookit

Aurinkolasi-trendit kevät & kesä 2019

The Lennon Update

Metalliset aurinkolasit muuttavat muotoaan tällä kaudella. Myös Windsor-kehykset ihastuttavat uudella lookillaan.

Pääosassa värit

Nämä aurinkolasit näyttävät todelliset värinsä - joko kauniiden läpikuultavien sävyjen tai pehmeästi värjättyjen linssien muodossa.

Kuvioiden juhlaa

Nämä aurinkolasit todistavat kuinka monikäyttöisiä Havanna- ja Tortoise-kuviot ovat, etenkin kun näet ne täysin uudistetussa muodossa.

Fashion Insight

Jos olet etsimässä epätavallista lookkia, tulet ihastumaan tähän trendiin. Trendissä yhdistyy urheilullisuus ja ainutlaatuisuus ihastuttavalla tavalla.


Aurinkolasitrendit kevät & kesä 2019

Vihdoin päivät pitenevät, lämpötila nousee hitaasti, mutta varmasti ja aurinko näyttäytyy jälleen. Kun lämpimämpi vuodenaika lähestyy, on aika kehittää itselle uusi lookki. Mitkä ovat uusimmat trendit aurinkolasien parissa? Jatka lukemista, niin se selviää.

Tässä ovat kevään ja kesän aurinkolasitrendit.

Aurinkolasit muistuttavat John Lennonin suosikkiparia, mutta tämä kehys on saanut uuden ulkomuodon. Geometriset ja ovaalit muodot, sekä Windsor-malli ovat täydellinen valinta tähän trendiin. Kauden toinen trendi on kauniit väriyhdistelmät. Oli kyseessä sitten läpikuultavat, pehmeät kehykset tai puolittain läpiluultavat linssit, tulevat värit esiin aurinkolaseissa. Klassiset kuvioinnit, kuten Havanna- ja kilpikonnakuvio vallitsevat niin miesten kuin naistenkin muotia tällä sesongilla. Kehykset ovat ylisuuria, pyöreitä tai vaaleita sinisillä linsseillä. Jos haluat erottua joukosta, sen voi tehdä helposti tämän kauden trendiaurinkolaseilla. Voit esimerkiksi valita itsellesi sporttiset kehykset, joita ei enää käytetä vain pelikentillä. Kehyksiä on saatavilla ovaalissa muodossa tai retrohenkisinä.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.