Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Aurinkolasitrendit kevät/kesä 2018

Mister Spexillä

Crafted
Streetwear

Crafted Streetwear
Crafted Streetwear

Litteät linssit, värilliset linssit tai suora kulmakarvalinja kruunaavat rennon tyylin.

Natural
Simplicity

Natural Simplicity
Natural Simplicity

Läpinäkyvät kehykset ovat erittäin hienostuneet ja korostavat tämän trendin luonnollista lookkia.

Nautical
Traveller

Nautical Traveller
Nautical Traveller

Tämän sesongin aurinkolasit naisille ja miehille saavat aikaan merellisen tunteen sinisillä sävyillä varustettuna. Pilottilasit tai ylelliset kehykset luovat hyvännäköisen rannikkotyylin.

Light & Feminine/
Modern Retro

Light & Feminine
Modern Retro

Naisille läpinäkyvät kehykset ja elegantit cutout -mallit ovat tämän trendin sydän, kun taas miehet valitsevat pyöreät tai ovaalit aurinkolasit ja tuplasiltaiset kehykset.


Silmälasitrendit
kevät/kesä 2018

Mister Spexillä

Laseihin

Aurinkolasitrendit kevät/kesä 2018 Mister Spexillä

Sesongin vaihtuessa täysin uudet trendit ovat ottamassa valtaa. Miesten ja naisten silmälasitrendit inspiroituvat myös näistä. Tutustu kevään ja kesän 2018 aurinkolasitrendeihin!

Aurinkolasitrendit naisille

Rentoa, mutta kuitenkin tyylikästä? Tämän trendin tulet huomaamaan naisten aurinkolaseissa, jotka erottuvat joukosta värien ja jännittävien litteiden linssien ansiosta. Varautuneempi, muttei yhtään huonompi vaihtoehto on pilottilasit sävytetyillä linsseillä ja aurinkolasit läpikuultavilla linsseillä. Nämä ovat täydellinen valinta sinulle, joka haluat luonnollisen lookin. Mikäli kaipaat merellistä tuulahdusta, voit etsiä sinisiä, ainutlaatuisia aurinkolaseja, jotka saavat sinut unelmoimaan Ranskan Rivierasta. Tällä välin, läpinäkyvät kehykset ja elegantit cutout -kehykset korostavat naisellista lookkia.

Mitä miehet käyttävät tällä kaudella

Paluu tulevaisuuteen? Miesten muoti yhdistää suoraviivaista modernia tyyliä retrohenkeen aurinkolasitrendeissä. Suosikkeina löytyy pyöreä sekä ovaalimalli, sekä tuplasilta. Mikäli haluat matkata kauemmas pois, on sininen trendiväri tarkoitettu juuri sinulle. Perinteiset aviatorit näyttävät yhtä häikäiseviltä St. Tropezissa kuin arjessakin. Oletko enemmän luonnollisen lookin fani? Siinä tapauksessa sinulle sopii hyvin läpinäkyvät kehykset tai clubmaster malli. Litteät linssit ja suora kulmakarvalinja tarjoaa upeaa lookkia ja enemmän, yhdistettynä katumuotiin.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.