Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Bob Sdrunk
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

2

Bob Sdrunk Aurinkolasit

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Bob Sdrunk -aurinkolasit

Bob Sdrunk -tuotemerkki on uusi sisäpiirin vinkki trendikkäitä ja persoonallisia aurinkolaseja hakevalle. Vuonna 2007 perustettu italialalinen tuotemerkki valloittaa parhaillaan silmälasimarkkinoita kansainvälisesti.

Brändin aurinkolaseissa näkyvät markkinoiden nykytrendit, joihin Sdrunk lisää hyvin persoonallisen ja retrotyylisen ilmeen. Victor-malli on esimerkiksi tyypillinen wayfarer-malli. Leveämpiin kokokehyksiin on yhdistetty kauniin muotoiset linssit. Etenkin nenäsilta on kauniisti kehystetty ja muotoiltu ja se on saatavilla ajattomana mustana ja upeana hiekansävyisenä. Hiekan ja kilpikonnanvärinen Matt/S-malli on huomattavasti enemmän huomiota herättävä muistuttaen ikonisia panto-kehyksiä kaartuvilla linsseillään. Malcolm/S-malli sopii niille, jotka haluavat jotakin hillitympää muodon ja värin osalta. Se on läpikuultavan kullan värinen ja sopii täydellisesti lämpimiin kesäpäiviin. Aiemmin ei ehkä tullut kysymykseenkään yhdistää panto- ja aviator-tyylejä: tämä ei päde enää! Tuotemerkin Mark-aurinkolaseissa tämä on saavutettu ainutlaatuisella tavalla. Nenäsillan puuttuminen saa aikaan vaikutelman siitä, että persoonalliset kehykset leijuvat ilmassa. Linssit on yksinkertaisesti liitetty pyöristetyllä ja ohuella metalliaisalla silmälasien yläreunasta. Mark-malli on saatavilla perinteisessä mustassa värissä, hienossa neonvirheässä ja upeassa kilpikonnanvärissä. Tuotemerkin erityinen piirre on se, että melkein kaikissa malleissa on laadukkaasta asetaatista valmistetut ylelliset kokokehykset. Nämä elementit kielivät yhdessä pelkistetystä muotokielestä, jota täydennetään rajattomalla ja yksilöllisellä väripaletilla.

Oletko jo löytänyt oman suosikkisi? Voit nähdä miltä suosikkimallisi näyttää omilla kasvoillasi sovittamalla sitä virtuaalisessa sovitushuoneessa (valokuvaa tai verkkokameraa käyttämällä). Voit myös tilata jopa neljät kehykset sovittaaksesi niitä kotonasi.

Tarjoamillamme 90 päivän palautusoikeudella ja hintatakuulla haluamme tehdä Mister Spex -verkkokaupassa asioinnista mahdollisimman helppoa. Lisätietoa löydät kotisivumme palvelusivuilta.

Mister Spex -verkkokaupasssa on laaja valikoima silmälaseja ja aurinkolaseja yli 70 tuotemerkiltä.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.