Carolina Herrera
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Carolina Herrera

(36)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 36/36

Carolina Herrera -aurinkolasit

Carolina Herreraa voi hyvästä syystä kutsua poikkeuksellisen lahjakkaaksi. Tinkimätön eleganssi, värien ja muotojen vuorovaikutus ja yksityiskohtaisuus tekevät hänestä yhden nykypäivän suosituimmista ja menestyksekkäimmistä huippumuodin suunnittelijoista. Uskomatonta kyllä, venezuelalaissyntyinen muotisuunnittelija ei opiskellut koskaan design-koulussa. Hän on hankkinut itse vaikuttavat taitonsa. Vuonna 1980 Herrera valmisti maaperää muoti-imperiumilleen, kun hän toi ystäviensä neuvosta markkinoille pienen malliston itse suunnittelemiaan mekkoja. Mallisto sai välitöntä tunnustusta, ja Carolina Herrera muutti kotimaastaan Venezuelasta New Yorkin muotikaupunkiin. Siellä hän perusti omaa nimeään kantavan Caroline Herrera -tuotemerkin vuonna 1981.

Carolina Herrera -aurinkolaseille luonteenomaisia piirteitä ovat ajaton eleganssi ja upean naisellinen ja puhdaslinjainen muotokieli. Designissa on kiinnitetty selkeää huomiota yksityiskohtiin, ja se on perinteisen mutta ajankohtaisen tyylin ilmentymä. Geometriset muodot ja kuviot sekä eleganssi ja täydelliset loppusilaukset heijastavat täydellisesti Carolina Herreran uskomatonta estetiikantajua: On kyseessä sitten vaatekappale tai hajuvesi, selkeyden tulee olla peräisin yksityiskohdista. Caroline Herreran aurinkolasit tekevät vaikutuksen hillityillä väreillään, jotka korostavat tyylikkäästi käyttäjänsä silmiä.

Kehyksissä on käytetty kauniita väriyhdistelmiä ja sävyjä, joita ovat pääasiallisesti lämmin ruskea, kullanväriset sävyt ja perinteinen musta. Pienet niitit ja yksityiskohtaiset kuviot ja printit, sekä tuotemerkin alkukirjaimien hienostunut käyttö ovat verratonta charmikkuutta luovia jännittäviä yksityiskohtia. Carolina Herrera -aurinkolasit on valmistettu laadukkaasta muovista ja metallista.

Ne tekevät vaikutuksen korkealla laadullaan ja upealla työtaidollaan, jotka täydentävät ihanteellisesti tuotemerkin profiilia. Mister Spex -verkkokaupasta löydät vuoden 2014 Carolina Herrera -aurinkolasimalliston monien muiden aurinkolasimerkkien ohella.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo