Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Carolina Herrera

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Carolina Herrera
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Carolina Herrera Aurinkolasit

(26)

Näytä tuotteet välillä 1 - 26

Carolina Herrera -aurinkolasit

Carolina Herreraa voi hyvästä syystä kutsua poikkeuksellisen lahjakkaaksi. Tinkimätön eleganssi, värien ja muotojen vuorovaikutus ja yksityiskohtaisuus tekevät hänestä yhden nykypäivän suosituimmista ja menestyksekkäimmistä huippumuodin suunnittelijoista. Uskomatonta kyllä, venezuelalaissyntyinen muotisuunnittelija ei opiskellut koskaan design-koulussa. Hän on hankkinut itse vaikuttavat taitonsa. Vuonna 1980 Herrera valmisti maaperää muoti-imperiumilleen, kun hän toi ystäviensä neuvosta markkinoille pienen malliston itse suunnittelemiaan mekkoja. Mallisto sai välitöntä tunnustusta, ja Carolina Herrera muutti kotimaastaan Venezuelasta New Yorkin muotikaupunkiin. Siellä hän perusti omaa nimeään kantavan Caroline Herrera -tuotemerkin vuonna 1981.

Carolina Herrera -aurinkolaseille luonteenomaisia piirteitä ovat ajaton eleganssi ja upean naisellinen ja puhdaslinjainen muotokieli. Designissa on kiinnitetty selkeää huomiota yksityiskohtiin, ja se on perinteisen mutta ajankohtaisen tyylin ilmentymä. Geometriset muodot ja kuviot sekä eleganssi ja täydelliset loppusilaukset heijastavat täydellisesti Carolina Herreran uskomatonta estetiikantajua: On kyseessä sitten vaatekappale tai hajuvesi, selkeyden tulee olla peräisin yksityiskohdista. Caroline Herreran aurinkolasit tekevät vaikutuksen hillityillä väreillään, jotka korostavat tyylikkäästi käyttäjänsä silmiä.

Kehyksissä on käytetty kauniita väriyhdistelmiä ja sävyjä, joita ovat pääasiallisesti lämmin ruskea, kullanväriset sävyt ja perinteinen musta. Pienet niitit ja yksityiskohtaiset kuviot ja printit, sekä tuotemerkin alkukirjaimien hienostunut käyttö ovat verratonta charmikkuutta luovia jännittäviä yksityiskohtia. Carolina Herrera -aurinkolasit on valmistettu laadukkaasta muovista ja metallista.

Ne tekevät vaikutuksen korkealla laadullaan ja upealla työtaidollaan, jotka täydentävät ihanteellisesti tuotemerkin profiilia. Mister Spex -verkkokaupasta löydät vuoden 2014 Carolina Herrera -aurinkolasimalliston monien muiden aurinkolasimerkkien ohella.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.