Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Crush
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Crush Aurinkolasit

(1)

Näytä tuotteet välillä 1 - 1

Crush-aurinkolasit

Eschenbach Eyewear mullisti silmälasimarkkinat titaani-muistimetalli-kehyksillään vuonna 1988. Sitä pidetään nykyään yhtenä Euroopan johtavista toimittajista. Crush-tuotemerkeillään menestyksekäs optiikkayritys on luonut silmälasimalliston, joka sopii niin nuorille kuin vanhoillekin. Se on suunniteltu ihmisille, jotka janoavat seikkailua ja toimintaa, haluavat upean designin ja seuraavat uusimpia trendejä.

Saksan markkinajohtaja osoittaa tämän täydellisesti Crush-aurinkolaseillaan. Brändin aurinkolaseja käyttävät lentäjät ja kilpa-ajajat ympäri maailman, ja ne ovat kymmenen kertaa perinteisiä metallikehyksiä joustavammat. Aurinkolasit on valmistettu muovin ja metallin yhdistelmästä, ja ne ovat erittäin vakaat ja taipumattomat. Pelkistetyissä malleissa on sekä mustia että näyttäviä värejä, ja tyyleistä on saatavilla perinteisiä aviator- ja wayfarer-malleja. Crush-aurinkolasimallisto sisältää jotakin kaikille, jotka haluavat mielenkiintoisia design-yhdistelmiä. Polarisoitujen linssien ansiosta aurinkolasit sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat häikäisysuojaa ja paremman kontrastinäön. Häikäisy on poistettu lähes kokonaan erityisellä pinnoitteella. Täyteläiset värit ja parempi näöntarkkuus kehnossakin valaistuksessa ovat vain muutamia etuja, joita polarisoidut Crush-aurinkolasit tarjoavat.

Monien uusien asetaatti- ja metallimallien ansiosta löydät takuuvarmasti aurinkolasit, jotka täydentävät suosikki-ilmettäsi! Täydellinen käyttömukavuus ja uniikit modernit tyylit tekevät Crush-aurinkolaseista juuri sitä, miksi ne itseään tituleeraavatkin: loistavaa muotoilua!

Virtuaalisessa sovituspalvelussamme voit sovittaa valitsemiasi malleja kätevästi omassa kodissasi ennen ostamista. Jos et ole täysin tyytyväinen aurinkolaseihisi, voit palauttaa ne ilmaiseksi Mister Spexiin 90 päivän sisään saadaksesi rahasi takaisin tai vaihtaaksesi ne toiseen malliin.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.