Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Gucci

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Gucci
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Gucci Aurinkolasit

(157)

Gucci-aurinkolasit

Gucci on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista muotitaloista. Gucci-nimi kielii glamourista, luksuksesta ja jäljittelemättömästä tyylistä. Mikään muu tuotemerkki ei edusta hillittyä seksikkyyttä yhtä taidokkaasti kuin Gucci. Tämä näkyy myös Guccin uusimmassa aurinkolasimallistossa. Gucci-aurinkolasit ovat suuret, huomiota herättävät ja upeat, ja ne on suunniteltu ihmisille, jotka uskaltavat näyttää oikean luonteensa.

Yksi suosittelemamme malliston malli on Gucci GG 1825. Näiden aurinkolasien metallikehyksissä on kermanvärinen kuvio, jossa on Guccin tyypilliset G-kirjaimet. Ruskeansävyinen yksiteholinssi tarjoaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden pehmeillä muovisilla nenätyynyillä.

Unisex-mallissa GG 1568/S CBS on ergonomisesti suunnitellut kehykset, jotka sopivat miltei kaikkiin kasvojen muotoihin. Tässä mallissa erityisen korostuvia piirteitä ovat sankojen Gucci-logokoristeet ja saranoiden tyylikäs metallijuova.

Lisätietoa kustakin mallista on niiden omilla tuotesivuilla. Sieltä löydät lisää kuvia ja saat tarkemman kuvan jokaisesta kuvakulmasta 360 asteen näkymässä. Kun olet löytänyt mieleisesi Gucci-mallin, voit sovittaa aurinkolaseja verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme. Tee sitten tilauksesi, niin lähetämme aurinkolasit nopeasti suoraan kotiisi!

Etkö ole tyytyväinen uusiin Gucci-aurinkolaseihisi? Ei hätää. Tarjoamme 90 päivän palautusoikeuden. Lähetä aurinkolasisi meille määräajan sisään, ja valitse toinen malli verkkokaupastamme. Tämä on vain yksi monista syistä siihen, miksi Mister Spex on silmälasien ja aurinkolasien paras verkkokauppa.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.