Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Humphrey's

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki HUMPHREY´S eyewear
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

HUMPHREY´S eyewear Aurinkolasit

(78)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Humphrey´s Eyewear-aurinkolasit

Trendikkään ja raikkaan nuorekkaan Humphrey´s Eyewear-tuotemerkin aurinkolasit sopivat kaikille, jotka haluavat näyttää oman yksilöllisen tyylinsä. Tuotemerkin takana on tunnettu Eschenbach-yritys, joka on valmistanut huippulaadukkaita optisia laitteita ja silmälaseja vuodesta 1913 alkaen. Brändi on suunniteltu nuorille, jotka haluavat kulkea omia polkujaan ja olla oman elämänsä sankareita. Siksi Humphrey´s Eyewear on tietoisesti kääntänyt selkänsä valtavirralle ja hurmaa ihanan epätavallisilla ja itsevarmoilla designeillaan. Ei siis ole ihme, että nykyisestä aurinkolasimallistosta erottuu erityisen hyvin yksi seikka: uskomaton monipuolisuus! Luovuus ja muotoilu ovat ja pysyvät tuotemerkin kiistattomina vahvuuksina.

Humphrey´s Eyewear-aurinkolaseille antavat persoonallisen ja uniikin luonteen laaja valikoima upeita värejä, runsas joukko muotoja sekä yksityiskohtien huomioiminen suunnittelussa. Humphrey´s Eyewear tarjoaa vaikuttavan monipuolisen valikoiman täydellisen trendikkäitä malleja, haluat sitten rannalle tai kaupunkikävelylle sopivat, ihanan elegantit, klassisen tyylikkäät tai hieman eriskummalliset aurinkolasit. Ja täydellinen tapa varmistaa, ettet jämähdä tavanomaiseen, on pysyä uskollisena tuotemerkin lyhyelle ja ytimekkäälle iskulauseelle, joka on: Ole erilainen. Käytä verkkopohjaista sovitustyökaluamme löytääksesi nopeasti ja helposti sinulle parhaiten sopivat Humphrey’s-aurinkolasit, tai hyödynnä tarjoamaamme ilmaista toimitusta sovittaaksesi valitsemiasi malleja kotona.

Mister Spexin tarjoama Humphrey’s-aurinkolasimallisto sisältää linssin kovapinnoitteen valikoiduilta optikoilta. 90 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi Mister Spexille 90 päivän sisään tilauksen tekemisestä ja joko vaihtaa tuotteen laajan mallistomme toiseen malliin tai saada tuotteen hinnan takaisin. Sano ei traditiolle ja kyllä jännittävälle elämäntyylille! Ihmisille, jotka eivät kulje valtavirran mukana, joilla on omia ideoita, jotka ovat omia itsejään.

Aivan kuin Humphrey´s Eyewear Eyewear! Epätavallisella ja itsevarmalla designillaan tuotemerkki vastaa näiden voimakkaiden ihmisten vaatimuksiin, jotka sanovat "Ole erilainen" Humphrey´s Eyewear Eyewear -mallistolla. Ole erilainen Humphrey‘s tarjoaa aurinkolasit, jotka eivät ole liian ehdottomat. Jokainen malli edustaa klassista mallia ja muuttaa sen pienillä muutoksilla uudenlaiseksi designiksi, joka tekee valitsemisesta vaikeaa. Saatavilla on nörttimäisiä ja retrohenkisiä malleja sekä malleja, joiden aisoissa on hulluja kuviota. Humphrey’s tarjoaa ehdottomasti trendikkäimpiä malleja. Ole erilainen! Tämä tuotemerkin lyhyt ja ytimekäs motto kuvaa todennäköisesti trendikästä ja raikkaan nuorekasta Humphrey’s-tuotemerkkiä parhaiten. Trendikkään ja raikkaan nuorekkaan Humphrey´s Eyewear-tuotemerkin aurinkolasit sopivat kaikille, jotka haluavat näyttää oman yksilöllisen tyylinsä.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.