Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Italia Independent
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Italia Independent Aurinkolasit

(1)

Näytä tuotteet välillä 1 - 1

Italia Independent -aurinkolasit Mister Spexistä

Italia Independent valmistaa ja suunnittelee ensiluokkaisia aurinkolaseja. Mister Spexin Italia Independent -aurinkolasimallisto on pullollaan klassisia kehyksiä ja taiteellisesti valmistettuja malleja. Italia Independent on tarjonnut tyylikkäitä tuotteita asiakkailleen vuodesta 2007 alkaen. Se tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia räätälöityjä silmälaseja useissa eri tyyleissä.

Mister Spexin Italia Independent -aurinkolasit pyrkivät luomaan fantastisen monipuolisen valikoiman eri tilanteisiin sopivia aurinkolaseja. Aurinkolasit ottavat vastaan monenlaisia vaikutteita täydellisellä erottelukyvyn, muodon ja tyylin selkeydellä. Täydellinen valikoima tyylejä, värejä ja sävyjä sisältää kaikkea urheiluun ja vapaa-aikaan sopivista aurinkolaseista taiteellisesti luotuihin muotiasusteisiin, jotka soveltuvat täydellisesti vaikutuksen tekemiseen.

Mister Spexin Italia Independent -mallisto on ihanteellinen valinta kaikille, jotka etsivät suurenmoista muodikkaiden luomusten mallistoa. Italia Independent -aurinkolasit tunnetaan hyvin uusimmista valmistusmenetelmistä ja designista. Malleissa on tehokas UV-suoja, joka on pakattu fantastiseen ja muodikkaaseen kuosiin. Mister Spex voi auttaa sinua valitsemaan sopivan mallin virtuaalisen sovituspalvelun avulla. Näin löydät helposti sopivan mallin.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.