Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Jette
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Jette Aurinkolasit

(2)

Jette-aurinkolasit

Jette Joop on yksi kuuluisimmista ja menestyksekkäimmistä saksalaisista muotisuunnittelijoista. Tuotemerkki perustettiin vuonna 1997, ja se on siitä lähtien tunnettu hienostuneesta ja modernista muotoilustaan, joka kiehtoo tyylikkäillä kokonaisuuksillaan ja upean innovatiivisella luonteellaan. Jette Joopin muotoilusta huokuu nuorekasta ja luovaa charmia, ja ylellistä makua. Jette tekee vaikutelman kiehtovalla tyylitajullaan ja muotokielen ja toiminnallisuuden täydellisellä yhdistelmällä.

Jette-aurinkolasimallistoa voidaan kuvata etupäässä jännittävän monipuoliseksi. Eri muotojen, värien ja tyylien laaja valikoima tekee valitsemisesta vaikeaa. Jette leikittelee eri tyyleillä ja rakastaa niiden yhdistelemistä. Mallisto sisältää kulmikkaita, pyöreitä, leikkisiä, klassisen preppy-tyylisiä, hillittömiä ja hillityn elegantteja malleja. Tällä tavalla hampurilainen tuotemerkki tarjoaa täydellisen mallin jokaiseen tyyliin ja makuun. Tähän voidaan lisätä vielä yksityiskohtaisuus: upeat metalliset yksityiskohdat, jännittävät kerrokset värejä, kuvioita ja eläinkuoseja sekä sensaatiomaiset cut-out-yksityiskohdat, jotka antavat näille malleille niiden persoonallisen ja uniikin ulkonäön.

Vaikka aurinkolasimallisto onkin äärimmäisen monipuolinen, kaikkia malleja yhdistää yksi asia: niissä yhdistyvät huippulaatu, ainutlaatuiset materiaalit ja korkealuokkainen käyttömukavuus, jotka ovat myötävaikuttaneet tuotemerkin menestymiseen. Jette tarjoaa ihanan yksilöllisen, karismaattisen ja uniikin tyylin.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.