Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa. Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Joop Aurinkolasit

(1)
Näytä tuotteet välillä 1 - 1/1

JOOP! Aurinkolasit

Wolfgang JOOP! on yksi Saksan menestyksekkäimpiä muotisuunnittelijoita, ja todennäköisesti suorin ja näkyvin. Hänen muotinsa on edustanut vuodesta 1982 alkaen sanoinkuvaamatonta eleganssia ja yksityiskohtien huomioimista suunnittelussa. Potsdamissa syntynyt muotisuunnittelija ihastuttaa maailmantähtiä urbaanilla city-chic-tyylillään, mutta vakuuttaa heidät myös upealla viehkeydellään ja hansa-charmillaan. Vaikka JOOP!-nimeä markkinoi nykyään Holy Fashion Group, se säilyy omana tuotemerkkinä. Muotisuunnittelijat Marc Biggemann ja Stefanie Grosse vastaavat kukin miesten ja naisten mallistoista. JOOP! on herännyt todella henkiin lisäämällä huutomerkin tuotemerkin nimen perään. JOOP!-nimen huutomerkki edustaa ilmeikkyyttä ja keskittymistä designiin.

Siksi huutomerkkiä käytetään myös JOOP!-asustemallistossa korostamaan muotitalon klassisen trendikästä tyyliä. Tämä niin sanottu preussilainen tyyli on taas löytänyt tiensä JOOP!-aurinkolasimallistoon perinteisillä ja puristisilla muotoillaan. Uusi JOOP!-mallisto on erittäin monipuolinen. Siksi voit helposti löytää oman suosikkisi perinteisistä puhdaslinjaisista malleista ja ilmeikkäistä väreistä ja aisojen omaleimaisista cut-out-yksityiskohdista.

Tuotemerkki puhuttelee aurinkolaseillaan itsevarmoja miehiä ja naisia, joilla on vahvaa tyylitajua, persoonallisuutta ja vetovoimaa. Perinteinen muotokieli tehostaa tyyliäsi, olet sitten Roomassa tai Madridissa. Tilaa JOOP!-aurinkolasit jo tänään ja katso itse. Jos et ole täysin tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa aurinkolasisi ilmaiseksi 90 päivän sisään tilauksen tekemisestä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.