Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Lasten aurinkolasit

Lasten aurinkolasit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Lasten aurinkolasit

Tiedät itsekin, miten kirkas auringonvalo voi vahingoittaa silmiäsi. Yhtä tärkeää tai ehkä jopa tärkeämpää on suojella lasten silmiä. Lapset ovat aikuisia alttiimpia auringon vaikutuksille. Lapset eivät tunne auringonvalon aiheuttamia vaaroja, eivätkä ymmärrä, mitä tapahtuu, kun he nauttivat kesäauringosta. Polarisoidut aurinkolasit auttavat suojaamaan lapsesi silmiä, jotta lapsesi pystyy nauttimaan kauniista säästä. Tutustu lasten aurinkolasimallistoon löytääksesi täydelliset aurinkolasit.

Nämä lasten aurinkolasit tarjoavat suojan, jota lapsesi silmät tarvitsevat. UV-suoja estää haitallisia säteitä vaikuttamasta silmiin ja polarisoitu suodatin ehkäisee väsymystä ja päänsärkyä. Myös näkökyky paranee, mikä auttaa estämään mahdolliset onnettomuudet.

Mister Spex tarjoaa erittäin laajan valikoiman lasten aurinkolaseja. Verkkokaupassa on yli 2000 erilaista mallia yli 60 design-tuotemerkiltä. Jos et ole varma, mitkä kehykset haluat, voit sovittaa 4 kehyksiä kotonasi ja lähettää takaisin ne kolme mallia, joita et halua. Toimitus on turvallinen ja nopea, joten saat tuotteesi hyvissä ajoin.

Tämän kategorian merkit

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.