Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Lasten aurinkolasit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Muoto

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Lasten aurinkolasit

Tiedät itsekin, miten kirkas auringonvalo voi vahingoittaa silmiäsi. Yhtä tärkeää tai ehkä jopa tärkeämpää on suojella lasten silmiä. Lapset ovat aikuisia alttiimpia auringon vaikutuksille. Lapset eivät tunne auringonvalon aiheuttamia vaaroja, eivätkä ymmärrä, mitä tapahtuu, kun he nauttivat kesäauringosta. Polarisoidut aurinkolasit auttavat suojaamaan lapsesi silmiä, jotta lapsesi pystyy nauttimaan kauniista säästä. Tutustu lasten aurinkolasimallistoon löytääksesi täydelliset aurinkolasit.

Nämä lasten aurinkolasit tarjoavat suojan, jota lapsesi silmät tarvitsevat. UV-suoja estää haitallisia säteitä vaikuttamasta silmiin ja polarisoitu suodatin ehkäisee väsymystä ja päänsärkyä. Myös näkökyky paranee, mikä auttaa estämään mahdolliset onnettomuudet.

Mister Spex tarjoaa erittäin laajan valikoiman lasten aurinkolaseja. Verkkokaupassa on yli 2000 erilaista mallia yli 60 design-tuotemerkiltä. Jos et ole varma, mitkä kehykset haluat, voit sovittaa 4 kehyksiä kotonasi ja lähettää takaisin ne kolme mallia, joita et halua. Toimitus on turvallinen ja nopea, joten saat tuotteesi hyvissä ajoin.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.