Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Oceanblue
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Oceanblue Aurinkolasit

(1)

Oceanblue-aurinkolasit Mister Spex Suomesta

Oceanblue-aurinkolasit ovat ylelliset, prameat ja tyylikkäät. Ne on suunniteltu auttamaan kantajaansa erottumaan joukosta. Laadukas italialaismerkki kattaa uskomattoman valikoiman silmälaseja, jotka vetoavat nuoriin, muotitietoisiin ja vapaamielisiin miehiin ja naisiin, joiden maku on todella hienostunut.

Koristekivet, huolitellut ja silti tyylikkäät metallidesignit, ylelliset materiaalit ja ensiluokkainen työtaito ilmentävät Oceanblue-aurinkolaseja. Nämä aurinkolasit ovat hieno yhdistelmä muotia ja toiminnallisuutta. Ne ovat erityisen käyttömukavat ja parantavat samalla näöntarkkuuttasi ja täydentävät tyyliäsi. Brändi sisältää huomattavan valikoiman aurinkolaseja, jotka täyttävät takuulla vaativimpienkin henkilöiden vaatimukset. Muodot vaihtelevat perinteisistä aviator-malleista vintage-tyyppisiin designeihin. Haluat sitten hillittyä eleganssia, silmiinpistävää tyyliä tai minimalistisen ja samalla futuristisen lookin, Oceanblue-aurinkolasit eivät koskaan tuota pettymystä.

Haluatko suojata silmiäsi auringon haitallisilta UV-säteiltä? Haluatko saada päitä kääntymään ajaessasi? Haluatko eloisan päivityksen äärimmäisen trendikkääseen asuusi? Tutustu Mister Spexin upeaan Oceanblue-aurinkolasimallistoon ja valitse malli, joka sopii parhaiten omaan makuusi ja elämäntyyliisi. Euroopan johtavana verkko-optikkoliikkeenä tarjoamme toimituksen saman päivän aikana, kätevän 90 päivän palautusoikeuden ja mahdollisuuden sovittaa neljiä kehyksiä kaikessa rauhassa omassa kodissasi.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.