Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Oxydo
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Oxydo Aurinkolasit

(1)

Osta Oxydo-aurinkolasit verkosta

Oxydo-aurinkolasimallisto sisältää elegantteja malleja ja innovatiivisia elementtejä. Italialainen muotimerkki on ykkösvalinta kaikille, jotka haluavat jotakin tavallisesta poikkeavaa. Oxydo-aurinkolasimallisto asettaa uudet standardit aurinkolasien valmistukselle ja käytölle. Oxydo-aurinkolasit yhdistetään läheisesti estetiikkaan ja innovaatioon. Täydellinen muodon ja toiminnallisuuden liitto, joka täydentää loistavasti sekä työasua että vapaa-ajan asua. Miesten malliston mallit sisältävät hillitympiä värejä, kuten mustaa, harmaata ja ruskeaa. Niitä on saatavilla aviator-malleina, wayfarer-malleina tai suorakulmaisina kehyksinä. Oxydon naisten mallisto tarjoaa elegantteja ja rohkeita malleja sisältäen trendikkään butterfly-mallin, aviator-mallin, pyöreät kehykset ja jopa wayfarer-malleja.

Monista aurinkolaseista on saatavilla myös muodikas ruskeantäplikäs malli. Malli OX 1050 / S 08E CC on loistoesimerkki upeista muodoista ja väreistä. Ruskeansävyinen linssi on viimeinen silaus mallissa tehden siitä kuuman vinkin kesäksi. Mister Spexin Oxydo-aurinkolasit sopivat vesiurheiluun ja autolla ajamiseen. Niissä on polarisoidut linssit, jotka takaavat hyvän näkyvyyden hämärässäkin valaistuksessa.

Oxydo-aurinkolasien ostaminen Mister Spex -verkkokaupasta on helppoa. Löydä sopiva malli käyttämällä virtuaalista sovituspalvelua, joka toimii verkkokamerallasi. Tämä 3D-sovituspalvelu antaa mahdollisuuden kokeilla aurinkolaseja virtuaalisesti ja liikuttaa päätä. Jos mallia ei ole mahdollista sovittaa 3D-palvelussa, voit käyttää 2D-palvelua lataamalla oman valokuvasi tai käyttämällä jotakin Mister Spexin kuvagallerian kuvista. Mister Spex tarjoaa ilmaisen ja täysin riskittömän toimituksen. Tilauksia tai tuotteita koskeviin kysymyksiin vastaa mielellään Mister Spexin asiakaspalvelu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.