Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Persol Sunglasses

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Persol
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Persol Aurinkolasit

(66)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Persol-aurinkolasit

Sana "Persol" on peräisin italiankielisestä lausahduksesta "per il sole", joka tarkoittaa "aurinkoa varten". Persol-tuotemerkillä on pitkä historia, ja se tarjoaa ensiluokkaisia tuotteita. Persol-aurinkolaseja on valmistettu auringonpalvojille jo monen vuoden ajan. Valmistuksessa on kiinnitetty runsaasti huomiota yksityiskohtiin, laadukkaisiin ja sävytettyihin linsseihin sekä vastustamattomaan muotoiluun. Persol-tuotemerkki on saanut mainetta myös James Bond -fanien keskuudessa. Maailman salaisin agentti rakastaa hyviä Persol-aurinkolaseja. Tosielämän James Bondille suosittelemme Persol 2720 -mallia. Daniel Craig käyttää näitä elegantteja aurinkolaseja Casino Royal -elokuvassa. Näissä Persol-aurinkolaseissa on hienostunut design ja tyylikkäät hopeiset yksityiskohdat saranoissa. Ne tarjoavat parasta mahdollista käyttömukavuutta ja suojaa auringolta.

Naisten kannattaa tutustua PO 2861S 24/31-malliin, joka on tämän tuotteen naisten malli. Punertavan tummanruskeat kehykset ovat kurvikkaat ja silmiinpistävät. Myös saranoiden yksityiskohdat lisäävät tyylikkyyttä. Nämä Persol-aurinkolasit on suunniteltu optimaalisen käyttömukaviksi ja tarjoamaan suojaa auringolta. Valitse oma suosikkimallisi ja tutustu siihen tarkemmin sen omalla tuotesivulla. Voit nähdä useita kuvia ja jopa 360 asteen näkymän, joten voit tutustua uusiin Persol-aurinkolaseihisi tarkemmin jokaisesta kuvakulmasta! Ja mikä parasta: verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme näet, mitkä aurinkolasit sopivat kasvoihisi parhaiten. Voit sovittaa aurinkolaseja kätevästi omassa kodissasi.

Muista, että mikäli et ole tyytyväinen uusiin Persol-aurinkolaseihisi, voit vaihtaa ne toiseen malliin tai saada rahasi takaisin! Mister Spexin 90 päivän palautusoikeus mahdollistaa turvallisen ja riskittömän tilausprosessin.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.