Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Puma
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Puma Aurinkolasit

(20)

Näytä tuotteet välillä 1 - 20

Puma-aurinkolasit

Aseta itsesi toiminnan keskipisteeseen näillä Puma-aurinkolaseilla. Kuuluisa logo on kuvattuna monissa Puma-aurinkolaseissa. Se symboloi tämän legendaarisen urheiluvaatemerkin hohdokkuutta ja urheilullisuutta. Puma-mallisto sisältää luonnollisesti useita sporttisia malleja, jotka sopivat täydellisesti suosikkilajiisi, mutta jotka sopivat myös urheilusuorituksen jälkeen rannalle. Useimmissa Puma-aurinkolaseissa on modernit muodot ja tyylit, mutta mallisto sisältää myös perinteisiä malleja ja vintage-vaikutelmaa. Mister Spex sisältää laajan valikoiman Puma-aurinkolaseja miehille ja naisille monissa eri väreissä ja tyyleissä. Mitä siis odotat? Kesä alkaa tästä!

Puma Freestyle PU 15090 WH on erityisen vaikuttava malli. Kaareva yksiteholinssi tarjoaa optimaalista suojaa auringolta, ja kumiset nenätyynyt ja aisanpäät takaavat käyttömukavuutta ja hyvän istuvuuden. Näissä Puma-aurinkolaseissa on kuitenkin kyse muustakin kuin urheilusuorituksesta: virtaviivainen design ja silmiinpistävät valkoiset sangat antavat sinulle mahdollisuuden osoittaa taitojesi lisäksi myös omaa tyyliäsi. Loikkaavaa puumaa esittävä logo on yleensä musta. Yksi parhaiten myyvistä Puma-malleistamme on Splash PU 15088. Tämä sporttinen puolikehysmalli tarjoaa tyyliä ja toiminnallisuutta. Se on cool, moderni ja suunniteltu nykyaikaisen ergonomiseksi. Näitä Puma-aurinkolaseja on tarjolla monissa hauskoissa väreissä.

Ne ovat täydellinen asuste aktiivisille ja tyylitajuisille ihmisille. Valitse oma suosikkimallisi Puma-aurinkolasimallistosta. Tuotesivuilla on lisätietoa aurinkolaseista, sekä useita kuvia ja 360 asteen näkymä. Lisää sitten aurinkolasit ostoskoriisi ja tee tilauksesi. Lähetämme uudet aurinkolasisi mahdollisimman pian tilauksesi saatuamme. Etkö ole tyytyväinen uusiin Puma-aurinkolaseihisi? Ei hätää. Tarjoamme 90 päivän palautusoikeuden. Lähetä aurinkolasisi meille määräajan sisään, ja valitse toinen malli verkkokaupastamme. Tämä on vain yksi monista syistä siihen, miksi Mister Spex on silmälasien ja aurinkolasien paras verkkokauppa.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.