Ray-Ban Junior
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Ray-Ban Junior -aurinkolasit Mister Spex Suomesta

Ray-Ban on luonut ikoniset aviator-malliset aurinkolasit, jotka suunniteltiin alun perin yhdysvaltalaisille lentäjille yli seitsemänkymmentä vuotta sitten. Ray-Ban-tuotemerkki tunnetaan nykyisellään ympäri maailman tyylikkäistä aurinkolaseistaan, joita on tarjolla useissa tyyleissä ja malleissa. Lisäksi tuotemerkki tunnetaan laadukkaasta työtaidostaan.

Mister Spexin Ray-Ban Junior -mallisto sisältää ajattomia klassikkoja, joilla on modernia särmää. Tällaisia ovat wayfarer-, aviator- ja clubmaster-mallit. Mister Spexin Ray-Ban Junior -aurinkolasimallisto on suunniteltu tämän päivän nuorelle sukupolvelle, ja sen mallit ovat ajattomia ja trendikkäitä. Laadukkaat aurinkolasit näyttävät hyviltä, ja ovat ehdottoman tärkeitä myös suojaamaan silmiä haitallisilta UV-säteiltä. Ray-Ban Junior -aurinkolasit sopivat ihanteellisesti kouluun, lomalle tai vapaa-ajan viettoon ystävien kanssa. Mallisto sisältää värikkään valikoiman linssejä ja kehyksiä, ja lapset voivat valita mallin, joka sopii heidän omiin mieltymyksiinsä.

Mister Spex auttaa löytämään sopivan Ray-Ban Junior -aurinkolasimallin 3D-sovitustyökalun avulla. Sen ansiosta sinä tai lapsesi voitte nähdä, miltä Ray-Ban Junior -aurinkolasit näyttävät ennen kuin ostatte ne. Ennen kello 14 tehdyt tilaukset lähetetään saman päivän aikana. Jos haluat jostain syystä palauttaa Ray-Ban Junior -aurinkolasisi, tarjoamme 30 päivän kätevän palautusoikeuden.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo