Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki TITANFLEX
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

TITANFLEX Aurinkolasit

(1)

Titanflex-aurinkolasit Mister Spex Suomesta

Vuonna 1913 perustettu Titanflex on maailmankuulu saksalaistuotemerkki, joka tunnetaan innovatiivisista ja esteettisesti hienoista ominaisuuksistaan, kuten korkealuokkaisesta muistimetallitekniikastaan, ensiluokkaisista materiaaleistaan, upeista designeistaan ja raikkaista yksityiskohdistaan. Näissä aurinkolaseissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla muodikkuus ja toiminnallisuus. Ne vetävät vaivattomasti puoleensa ihailevia katseita samalla, kun ne parantavat ja suojaavat näköäsi.

Uudenlaisten materiaaliyhdistelmien ansiosta Titanflex-aurinkolasit ovat äärimmäisen joustavat. Siksi niiden alkuperäinen muoto palautuu, mikäli ne sattuisivat vääntymään muodottomiksi. Ainutlaatuinen Easy Temple Shortening -tekniikka mahdollistaa jatkuvan upean istuvuuden. Titanflex-aurinkolasit ovat vankat ja kevyet. Ne on suunniteltu kestämään jokapäiväisten aktiviteettien aiheuttamaa kulumista. Mallisto sisältää perinteisiä, nykyaikaisia, hienostuneita, sporttisia, minimalistisia ja huoliteltuja malleja, jotka tarjoavat upeasti valinnanvaraa. Titanflex-aurinkolasit sopivat autolla ajamiseen, juhlimiseen tai rentoon vapaa-aikaan ystävien kanssa. Ne sopivat jokaiseen makuun ja tilanteeseen..

Mister Spex tarjoaa upean valikoiman Titanflex-aurinkolaseja. Kokeile virtuaalisia sovitustyökalujamme nähdäksesi, miltä aurinkolasit näyttävät omilla kasvoillasi. Siksi Mister Spex tarjoaa parhaan aurinkolasien ostokokemuksen.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.