Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Tuotemerkki
Kehyksen väri
Linssin väri
Materiaali
Hinta, €

Bvlgari Kaikki tuotemerkit

(1)
  • Bvlgari
Näytä tuotteet välillä 1 - 1/1

Bvlgari Mister Spexistä

Bvlgari on, paitsi pörssiyhtiö, myös todellinen perheyritys. Yritys perustettiin vuonna 1884 ja pienen perheen nimeen tehdyn muutoksen jälkeen se nimettiin perustajansa, kreikkalaisen kultasepän ja jalokivikauppiaan Voulgarisin mukaan. Ensimmäinen Bvlgari-liike avattiin Milanossa vuonna 1905. Siellä myytiin yrityksen perustajan valmistamia koruja. Kyseinen liike on nykyään Bvlgarin lippulaivaliike.

Yrityksen perustajan kuoleman jälkeen Bvlgarin johtoon siirtyi hänen poikansa, joka siirsi yrityksen pääpainoa pois koruista ja jalokivistä. Ne ovat edelleen yrityksen päätuotteita. 1970-luvulla tehty tuotevalikoiman laajentaminen antoi yritykselle mahdollisuuden laajentaa toimintaansa ulkomaille. Brändin luksustuotteita myydään ympäri maailman ylellisissä Bvlgari-liikkeissä.

Bvlgari on nykyään nykyaikainen pörssiyhtiö, jonka johdossa ovat alkuperäisen perustajan jälkeläiset. Yrityksellä on maailmanlaajuisesti 200 liikettä, joissa myydään koruja, kelloja, solmioita, silmälaseja, hajuvesiä ja muotiasusteita. Bvlgarilla on myös oma ylellinen hotelliketju ja sen Tokion liikkeessä on baari, konditoria, ravintola ja kahvila. Yrityksen pitkä perintö, joka on ollut malliesimerkki ainutlaatuisista luksustuotteista yli 100 vuoden ajan, houkuttelee asiakkaitaan uskomattomalla laadullaan ja innovatiivisella tyylillään.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.