Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Bvlgari
  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Bvlgari
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Bvlgari Mister Spexistä

Bvlgari on, paitsi pörssiyhtiö, myös todellinen perheyritys. Yritys perustettiin vuonna 1884 ja pienen perheen nimeen tehdyn muutoksen jälkeen se nimettiin perustajansa, kreikkalaisen kultasepän ja jalokivikauppiaan Voulgarisin mukaan. Ensimmäinen Bvlgari-liike avattiin Milanossa vuonna 1905. Siellä myytiin yrityksen perustajan valmistamia koruja. Kyseinen liike on nykyään Bvlgarin lippulaivaliike.

Yrityksen perustajan kuoleman jälkeen Bvlgarin johtoon siirtyi hänen poikansa, joka siirsi yrityksen pääpainoa pois koruista ja jalokivistä. Ne ovat edelleen yrityksen päätuotteita. 1970-luvulla tehty tuotevalikoiman laajentaminen antoi yritykselle mahdollisuuden laajentaa toimintaansa ulkomaille. Brändin luksustuotteita myydään ympäri maailman ylellisissä Bvlgari-liikkeissä.

Bvlgari on nykyään nykyaikainen pörssiyhtiö, jonka johdossa ovat alkuperäisen perustajan jälkeläiset. Yrityksellä on maailmanlaajuisesti 200 liikettä, joissa myydään koruja, kelloja, solmioita, silmälaseja, hajuvesiä ja muotiasusteita. Bvlgarilla on myös oma ylellinen hotelliketju ja sen Tokion liikkeessä on baari, konditoria, ravintola ja kahvila. Yrityksen pitkä perintö, joka on ollut malliesimerkki ainutlaatuisista luksustuotteista yli 100 vuoden ajan, houkuttelee asiakkaitaan uskomattomalla laadullaan ja innovatiivisella tyylillään.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.