Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Luksusta arkeen – 20 % alennusta premium-valikoimastamme.¹ – Koodi: PREMIUM20
Säästä nyt
co-titan

Ajaton, puhdas, minimalistinen – CO Titan.

CO Optical -merkkimme uusi unisex-kokoelma CO Titan vakuuttaa keveydellä, modernilla suunnittelulla ja korkealla laadulla erittäin kevyen titaanin ansiosta. Valikoimassa ei ole turhia hienouksia. Sirot kehykset, pyöreät muodot ja kulmat sekä pehmeät vintage-värit tekevät silmä- ja aurinkolaseista kaikissa tilanteissa käytettäviä asusteita. Täydellinen kaikille, jotka pitävät yksinkertaisesta ja minimalistisesta lookista.

co-titan

Tyylikästä kepeyttä nenän päällä

Kokoelman ajattomat kehykset ovat puhdasta titaania. Luonnostaan kestävä, vakaa ja erittäin kevyt materiaali takaa silmälaseille pitkän käyttöiän ja erinomaisen käyttömukavuuden.

Ray-Ban Editorial
co-titan
Ray-Ban Editorial

Yksinkertaisesti tyylikäs

Metallikehysten mattapintainen viimeistely antaa laseille tyylikkään ilmeen. Aurinkolasien värilliset linssit tarjoavat sinulle monia eri vaihtoehtoja, joista valita. Toisin sanoen, voit luoda juuri sinulle sopivan tyylin.

Simälasitrendit Windsor Refresh

CO Titan

(0)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 0/0

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.