Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Crush
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Crush Kaikki tuotemerkit

(2)

Crush / Titanflex Mister Spexistä

Titanflex on auttanut asiakkaita luomaan trendikkään ja tyylikkään ilmeen vuodesta 1988 alkaen. Silmälasimerkille tyypillisiä ominaisuuksia ovat lujatekoisuus ja joustavuus. Tämä käy selvästi ilmi myös Mister Spexin Crush / Titanflex -mallistosta.

Mister Spexin Crush / Titanflex -malliston mallit on jopa kolme kertaa kevyemmät kuin tavalliset silmälasit. Ne ovat myös paljon joustavammat. Mister Spexin Crush / Titanflex -malliston suunnittelijat pyrkivät kehittämään optimaalisia teknologioita, joiden ansiosta he pystyvät luomaan vieläkin kevyempiä ja silti lujatekoisia kehyksiä ja aurinkolaseja. Mister Spexin kattava Crush / Titanflex -mallisto sisältää jotakin jokaiseen makuun. Valitse tyylikkäät tummat silmälasit töihin, tai jotakin tavanomaisesta poikkeavaa vapaa-ajan asuun sopivaa.

Mister Spexille tilausprosessissa tärkeintä on asiakas. Valitse neljät kehykset, joita haluaisit sovittaa. Toimitamme ne sinulle ilmaiseksi, jotta voit sovittaa niitä 10 päivän ajan nähdäksesi, mistä mallista pidät eniten. Miksi asioisit muualla? Verkkokaupassamme on tarjolla yli 2000 mallia, ja tarjoamme kätevän ja ilmaisen toimituksen.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.