Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Diesel

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

tuotetta

(62)
  • Diesel

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Diesel Mister Spex Suomesta

Diesel on tunnettu farkkumerkkinä siitä lähtien, kun se perustettiin Italiassa. Se on laajentanut toimintaansa ja tarjoaa nykyään myös asusteita ja lasten malliston. Diesel Eyewear -mallisto sisältää nykyaikaisia aurinkolaseja voimakkuuksilla, näönkorjauslaseja ja UV-suojalla varustettuja aurinkolaseja, jotka ovat tarpeeksi vankat jokapäiväiseen käyttöön. Malliston designit ovat moderneja ja tarpeeksi tyylikkäitä käytettäviksi sekä muodollisten että rentojen vaatteiden kera. Ne sopivat kaikkiin elämäntyyleihin.

Malliston malleissa näkyy tuotemerkille tunnusomainen tyylikäs/rento eleganssi. Löydät taatusti omat suosikkikehyksesi tästä kymmeniä erilaisia tyylejä sisältävästä mallistosta, haluat sitten pyöreät, neliskulmaiset, ovaalit tai geometriset kehykset tai trendikkäät tai urheilulliset aurinkolasit.

Mister Spex tarjoaa yli 6000 erilaista aurinkolasimallia yli 100 tuotemerkiltä. Siksi löydät helposti oman suosikkisi. Voit sovittaa useita aurinkolaseja 3D-tekniikkaa käyttämällä. Lähetämme tilauksesi samana päivänä. Riittää, kun teet tilauksen ennen kello 14! Mieluisimpien design-tuotemerkkien valitseminen ei voisi olla helpompaa. Yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta käyttää palvelua ja voit tilata reseptilasit, reseptiaurinkolasit ja näönkorjauslasit verkossa muutamalla helpolla vaiheella.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.