Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Luksusta arkeen – 20 % alennusta premium-valikoimastamme.¹ – Koodi: PREMIUM20
Säästä nyt
Silmälasitrendit Windsor Refresh
Esillä kulttimerkin pyöreät lasit

Esittelyssä Ray-Ban

Oli kyseessä sitten panto tai soikea malli, materiaalina metalli tai muovi: pyöreät lasit ovat paljon moniipuolisempia kuin uskotkaan. Ray-Ban on myös vastannut moderniin suunnitteluhaasteeseen tuoden perinteiset akateemikkojen lasit urbaaniin kaupunkiympäristöön.

Ray-Ban Editorial

Piilosilla

Jos rakastat yllätyksiä, et voi olla pitämättä näistä laseista: tummat sävyt ja erilaiset kuviot koristavat kehyksen etuosaa, mutta sen sisäpuolelta löytyy yllätys - toinen viimeistelty pinta, joka voi olla esimerkiksi pehmeä Havana-kuvio tai läpinäkyvä kerros, joka luo lisäulottuvuuden laseihin.

Ray-Ban Editorial
Ray-Ban Editorial
Ray-Ban Editorial

Herkät värit

Näissä kehyksissä Ray-Ban osoittaa, että metallisten kehysten ei tarvitse aina olla vain kultaisia tai hopeisia. Kapeat kehykset sopivat mihin tyyliin tahansa niiden yksivärisen tai havana-kuvioisen värityksen ansiosta.

Ray-Ban Editorial

Mix & Match

Muovikehysten ja metallisten yksityiskohtien yhdistelmä on jo pitkään ollut hyvin suosittu tyyli. Tämän lisäksi kehykset on saatavilla tortoise-kuvioinnilla varustettuna, beigen tai harmaan väreissä. Täydellinen valinta rentoon katumuotiin.

Ray-Ban Editorial
Ray-Ban Editorial
Ray-Ban Editorial

(Ei) puolittainen kehys

Ihastumme näihin laseihin niiden viehättävän karisman vuoksi, joka saa alkunsa metallisesta puolikehyksestä. Tämä muotoilu luo jännittävän kontrastin urbaaniin lookkiin.

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Ray-Ban Editorial

(686)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/686

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.