Esprit

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(140)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/140

Esprit Mister Spexistä

Muotimerkki Esprit syntyi Kalifornian paahtavan auringon alla. Se on inspiroinut muotimaailmaa vuodesta 1968 alkaen ainutlaatuisilla trendeillään ja tyylitajullaan sekä kyvyllään yhdistellä ehdotonta rentoutta, aitoutta ja huolettomuutta. Lifestyle-tuotemerkillä on ollut kauan fantastinen kansainvälinen maine ja sille on luonteenomaista luovuus ja kestävä kehitys. Brändin suunnittelijat pyrkivät aina innokkaasti luomaan karismaattisia ja inspiroivia mallistoja, jotka tarjoavat oikean ilmeen joka tilanteeseen.

He pyrkivät luomaan muotia, joka ei vain seuraa nykytrendejä, vaan luo trendejä ja erottuu muista. Suositulle tuotemerkille tyypillisiä ominaisuuksia ovat rento tyyli, hienostuneet yksityiskohdat ja korkea laatu. Nämä piirteet näkyvät myös silmälasi- ja aurinkolasimallistoissa. Lisäksi tuotemerkki suosii luonnonmateriaalien käyttöä, laadukasta työtaitoa ja kestäviä tuotantotapoja.

Espritillä on nykyisellään useita tuotemallistoja. Erityisen menestyksekäs toinen mallisto on ollut sen 14–24-vuotiaille tytöille ja naisille suunnattu edc by Esprit Edc-tuotemerkkiä pidetään nykyään erillisenä tuotemerkkinä, jota myydään sen emobrändistä riippumatta edc-liikkeissä. Vähemmän tunnettu mallisto on Esprit Collection, joka tarjoaa tyylikästä bisnesmuotia uranaisille tai Men Collection, jonka tuotteet luovat elegantin ja muodollisen ilmeen. Esprit kattaa myös nuorille kaupunkilaisnaisille suunnatun de.corp-malliston ja urheilullisen ESP by Esprit -malliston.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo