Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Face Stockholm Kaikki tuotemerkit

(1)
  • Face Stockholm

Näytä tuotteet välillä 1 - 1

Face Stockholm Mister Spexistä

Coolit pohjoismaalaiset ovat osoittaneet kerta toisensa jälkeen, että ruotsalaiset ymmärtävät musiikin ja huonekalujen lisäksi myös muodin päälle. Tukholman ja Kööpenhaminan muotipääkaupungeissa luodaan uusia trendejä, jotka leviävät menestyksekkäästi muualle maailmaan. Ja ruotsalainen kulttibrändi FACE Stockholm tarjoaa parempaa näköä Ruotsin lisäksi nyt myös Suomessa.

Brändi ilmentää ruotsalaista kauneusihannetta ja se edustaa ehdotonta luonnollisuutta, johon on yhdistetty ripaus trendikkyyttä ja värikästä luonnetta. Tuotemerkin silmälasit inspiroivat tyylikkään itsevarmalla ja selkeällä designillaan, jossa muoto ja väri yhdistyvät toisiinsa sulassa sopusoinnussa. Ruotsalaisen menestysbrändin tarina ei kuitenkaan alkanut Tukholmassa vuonna 1982 silmälaseista, vaan kosmetiikasta. Tuotemerkin perustaja Gun Nowak oli jo niittänyt mainetta muotimaailmassa 1970- ja 1980-luvuilla, ja hänestä oli tullut todellinen trendien luoja, joka omisti kolme trendikästä muotiliikettä Tukholmassa. Koska Nowak ei löytänyt omaan tyyliinsä sopivaa meikkiä, hän perusti yksinkertaisesti oman kosmetiikkamallistonsa. Kosmetiikan ja ihonhoitotuotteiden lisäksi tuotemerkki valmistaa nykyään myös silmälaseja. Gun Nowak työskentelee nykyään läheisesti tyttärensä Martina Arfwidsonin kanssa, joka jakaa äitinsä intohimon väriä ja muotoilua kohtaan.

Kaikki kehykset on valmistettu yksinomaan laadukkaasta muovista, titaanista ja metallista, ja niissä näkyy ensiluokkainen työtaito. Tämä ei anna suunnittelijoille vain useita design-mahdollisuuksia, vaan takaa myös optimaalisen käyttömukavuuden. Kaikki mallit sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön ja niihin voidaan yhdistää useita erilaisia vaatetustyylejä. FACE Stockholm -kehysmallistosta löytyy kaikkiin makuihin sopivat kehykset: elegantteja, rentoja, leikkisiä tai ilmeikkäitä.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.