Mitä enemmän shoppailet, sitä enemmän säästät – säästä nyt jopa 25 %¹

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(64)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/64

Fendi Mister Spexillä

Italialaisen muotitalo Fendin menestys tarina sai alkunsa Roomasta, Via del Plebiscitolta. Vuonna 1925 Adele ja Edoardo Fendi perustivat nahkaliikkeen, josta tuli pian erittäin suosittu roomalaisten keskuudessa. Eniten roomalaiset arvostivat merkin korkealaatuista käsityötä ja eleganttia suunnittelua. Pari avasikin pian toisen liikkeen ja näin oli nykyään kaikkialla tunnetun Fendin imperiumin perusta luotu.

Perheyritys etsii uusia suuntauksia

Kun Adelen ja Edoardon viisi tytärtä - Paola, Anna, Franca, Carla ja Alda -liittyivät mukaan perheyritykseen vuonna 1946, he olivat täynnä energiaa ja intoa saavuttaakseen useita asetettuja tavoitteita. Vuonna 1965 Fendin tyttäret hankkivat riveihinsä nuoren suunnittelijan, jonka kanssa he myöhemmin tekivät yhteistyötä: Karl Lagerfeldin. Innovatiivisilla ideoillaan hän uudisti Fendin perinteitä ja auttoi merkkiä saavuttamaan nykyisen asemansa.

Kuolemaansa asti Karl Lagerfeld oli naisten kokoelman pääsuunnittelija ja yhdessä Silvia Ventrurinin, Adelen ja Edoardon lapsenlapsen, kanssa yrityksen luova johtaja. 1990-luvulla merkin tyyli oli jo hyvin selvä, mutta mallit muuttuivat Peekaboo-laukun tulon myötä. Siitä lähtien Fendistä on tullut vielä silmiinpistävämpi, mikä näkyy nykyisissä ikonisissa malleissa, kuten baguette-laukussa. Modernin innovatiivisuuden ja klassisen harmonian tasapaino yhdistettynä Fendin omaan henkeen inspiroi muotia rakastavia ihmisiä ympäri maailmaa ja tekee tämän merkin kokoelmista hyvin erityislaatuisia.

Inspiraatiota ikuisesta kaupungista

Vaikka Fendillä on nykyään liikkeitä ympäri maailmaa, muotitalon juuret ovat silti vahvasti kotona Roomassa. Suunnittelu kuvastaa aina italialaisen kaupungin viehättävää tunnelmaa. Fendin aurinkolasit yhdistävät vaivatta perinteiset vaikutteet uusien, modernien elementtejen kanssa. Sensuellit kehysten muodot, kuten cat eye -malli, herättävät taas elon viimeisen vuosikymmenen muodin ja tekevät uuden tulkinnan kirkkaista väreistä sekä geometrisistä kuvioista. Tämän lisäksi tarjolla on epätavallisia muotoja ja väriyhdistelmiä. Perinteiset mustat aurinkolasit löytyvät myös valikoimasta kirkkaimpien mallien rinnalta.

Osta Fendi-lasit netistä Mister Spexiltä

Fendi on yksi ylellisimmistä luksusmerkeistä, joita löydät Mister Spexin valikoimasta. Fendille tyypillistä on korkealaatuiset materiaalit, erinomainen käsityö sekä erityislaatuinen suunnittelu. Kun ostat Fendi-aurinkolasit, Mister Spex tarjoaa sinulle useita muita etuja:

Virtuaalinen sovitusohjelma
Luotettava, ilmainen toimitus ja palautus seurantanumerollisella paketilla
30 päivän rahat takaisin -takuu, koskee myös aurinkolaseja voimakkuuksilla

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo