Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Glasses at an all-inclusive price

SILMÄLASIT
ALL-INCLUSIVE-
HINTAAN

  Korkealaatuiset
      linssit sisältyvat**

   Laadukkaat linssit &
       tehdas Berliinissä

  Täydellinen linssi
       jokaiselle

Laadukkaat linssit

Me Mister Spexillä pyrimme jatkuvasti optimoimaan silmälasien valmistusprosessimme. Tämän tuloksena pystymme tarjoamaan silmälaseja loistavin ostoehdoin, sekä all-inclusive-hinnoin.** Standard-paketin hintaan sisältyvät yksiteholinssit on varustettu vakiona kaikilla tärkeillä pinnoitteilla, jotka tarjotaan usein ainoastaan lisämaksua vastaan.

LAADUKKAAT LINSSIT & TEHDAS BERLIINISSÄ

Plastic lenses of leading manufacturers Master workshop in Berlin Quality control

Muovilinssejä johtavilta valmistajilta

Käytämme laadukkaita muovilinssejä johtavilta valmistajilta kuten SEIKO Opticalilta. Ne ovat kevyempiä ja kestävämpiä kuin mineraalilinssit (jotka on valmistettu lasista).

Pääasiallinen tehdas Berliinissä

Yksilöllinen asennus (linssien sovittaminen ja asennus) tehdään koulutettujen optikkojemme toimesta omassa tehtaassamme Berliinissä.

Laadunvalvonta

Optikkomme tutkivat nykyaikaisilla mittauslaitteilla tarkkaan jokaiset kehykset ja linssit ennen toimitusta.

TÄYDELLINEN LINSSI KAIKILLE

Tilaa riskittä ja kokeile 30 päivän ajan -
pätee myös silmälaseihin, joissa on omien vahvuuksien mukaan valmistetut linssit!

Quality lenses

Huomaa: Kun sfääriarvo on yli +/- 6 dpt tai sylinteriarvo yli +/- 2 dpt, veloitamme siitä 29 € ylimääräistä.

On kyse sitten yksiteho- tai moniteholinsseistä, heikoista tai vahvoista vahvuuksista, meiltä kaikki löytävät itselleen täydellisesti sopivat linssit. Tarjoamme kolme eri linssityyppiä, jotka eroavat toisistaan paksuuden ja taitekertoimen osalta, joten vahvemmissa silmälaseissa voi olla myös kevyet ja ohuet linssit.

Vinkkejä linssivalintaan perustuen omiin dioptereihisi:

  • Korkeintaan ±2 dpt - vakiolinssit
  • Korkeintaan ±4 dpt - comfort-linssit
  • Alkaen ±4 dpt - premium-linssit

Kun olet syöttänyt reseptiarvosi, Mister Spex suosittelee automaattisesti sinulle parhaiten sopivaa taitekerrointa. Jos tarvitset erityisen vahvoja linssejä tai prismalinssejä, ota yhteys asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään valitsemaan omiin vahvuuksiisi sopivat linssit välillä sf. +8 dpt. ja -9 dpt. ja cyl. ±4 dpt.).

LISÄKYSYMYKSIÄ? OPTIKKOTIIMIMME AUTTAA MIELELLÄÄN

Ilmainen palvelupuhelin: 09 - 231 135 08

service@misterspex.fi

OSTA TÄÄLTÄ:


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.