Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

TALVIALE

Saat jopa 20 % alennuksen
kaikista tuotteista!¹

Voimassa 28.2.2019 saakka

15 % alennus kaikesta

Koodi: TALVI15

Jos ostoksesi arvo ylittää 100 €,
saat 20 % alennuksen

Koodi: TALVI20

¹Kupongin arvo on 15 % kaikesta. Yli 100 euron arvoisista ostoksista alennus on 20 %. Voimassa 28.02.2019 saakka. Koskee kaikkia tuotteita Mister Spexillä. Kuponkia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuskuponkeihin tai erikoiskampanjoihin. Tätä tarjousta ei ole sallittua mainostaa julkisesti (esim. alennuskuponkeja koskevilla sivustoilla tai blogeissa). Kupongin arvoa ei hyvitetä rahana.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.