Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Korvaukset


1. Piilolinssit ja hoitotarvikkeet:

Piilolinssit ja hoitotarvikkeet voidaan lähettää meille takaisin 90 päivän sisään, mikäli sisäpakkaus on ehjä ja ulkopakkaus hyvässä kunnossa.

Mikäli linssissä on repeämä tai pakkauksesta puuttuu linssejä, ota yhteys asiakaspalveluumme. Pidä seuraavat tiedot valmiina, jotta voisimme auttaa sinua mahdollisimman nopeasti: Tunnistenumero, eräpäivä, vahvuudet ja viallisten piilolinssien määrä.

2. Aurinkolasit ja silmälasit:

Vialliset tai virheelliset aurinkolasit ja silmälasit voidaan palauttaa jopa 3 vuotta myöhemmin tositetta vastaan. Ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme. On tärkeää, että otat meihin yhteyttä ennen kuin käännyt kumppanioptikkomme puoleen saadaksesi apua.


Olivatko nämä tiedot hyödyllisiä?


Muita kysymyksiä?

Sähköpostiosoite:
support@misterspex.fi
Yhteystiedot:
0923-11 35 08

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.