Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Ilmainen kotisovitus

Sovita silmälaseja kotona

Tilaa ilmaiseksi neljät silmälasikehykset ja sovita niitä kaikessa rauhassa kotona. Palauta silmälasit paketista löytyvän palautussetelin avulla. Huomioithan, että meidän tulee vastaanottaa palautuksesi viimeistään 10 päivän päästä paketin noutamisesta. Mikäli löysit unelmakehyksesi, voit tilata suosikkisi omilla vahvuuksillasi suoraan asiakastililtäsi. Todella helppoa!

Kuinka pitkään saan lainata kehyksiä?

Paketin saavuttua luoksesi voit kokeilla kehyksiä 7 päivän ajan.

Mitä maksuton kotisovitus tarkoittaa?

Saat sovittaa kehyksiä rauhassa kotonasi, kunhan palautat ne 7 päivän kuluessa. Käytäthän paketin mukana tulevaa palautusseteliä, ja mikäli jostain syystä palautuksesi myöhästyy, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Löysitkö uudet lempikehyksesi?

Valittuasi kehyksesi voit joko täyttää paketin mukana tulleen tilauslomakkeen tai tehdä tilauksen käyttämällä online-tiliäsi nettisivuillamme. Mikäli et ole täysin varma, miten tilauslomake tulee täyttää, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse. Tilaus valitsemillasi vahvuuksilla toimitetaan sinulle yleensä 5–14 arkipäivän kuluessa vastaanotettuamme tilauksen.

Mitä jos yksikään kehyksistä ei sovi?

Onneksi meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia kehyksiä! Mikäli yksikään tilaamistasi kehyksistä ei ole sitä mitä etsit, voit palauttaa nämä kehykset ja tilata uudet neljä paria kotisovitukseen – tietenkin veloituksetta.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.