Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa. Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Ekstrasuuret metalliset ja muoviset kehykset

Ekstrasuurta tyyliä

Tämän trendin motto? Isompi, parempi ehdottomasti! Näitä kehyksiä löytyy niin muovista kuin metallista, ja ne kirjaimellisesti ylittävät itsensä.

Uusia metallisia ulottuvuuksia

Nämä metallikehykset eivät kulje massan mukana ja tunnistatkin ne erikoisista muodoista. XL-neliö -kehysten lisäksi monikulmaiset ja perhoskehykset ovat ominaista tälle lookille.

Silmälasitrendit XL views

Lisää kehyksiä

“70- ja 80-luvulta inspiroituneet kehyssuunnitelijat luovat laajan valikoiman erilaisia metalli- ja muovikehyksiä, jotka sopivat mottoon "Thing big".”

Carina, Mister Spexin trendiasiantuntija

Silmälasitrendit XL views

Suuret muovikehykset

Tämän sesongin statement-tuote on ehdottomasti suuret muovikehykset. Tämä rohkea tyyli näkyy usein havana-kuviossa tai mustassa värissä, mutta nyt näkyy myös hempeämpiä sävyjä.

Lisää kehyksiä

Silmälasitrendit XL views

Ekstrasuurta tyyliä

Isojen kehyksien kausi

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Ekstrasuurta tyyliä

(108)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/108

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.