Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(113)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/113

KENZO Mister Spex Suomesta

Jo puolen vuosisadan ajan KENZO on levittänyt positiivista energiaa ja vapauden tunnetta rohkean, moniulotteisen ja rajattoman muodin avulla, joka juhlistaa luontoa ja eri kulttuureja. Vuonna 1970 Kenzo Takadan toimesta Pariisißa perustettu merkki avasi ensimmäisen liikkeensä Galerie Vivienneen, ja muotitalo vain jatkaa modernin otteensa kehittämistä ja uudelleentulkintaa, mikä tekeekin siitä täysin ainutlaatuisen: kuvioiden sekoittaminen, hillittyjen värien harmonia sekä sivistynyt ja runsas luovuus luovat optimistisen ja revittelevän muotityylin. KENZO nimesi portugalilaisen suunnittelijan Felipe Oliveira Baptistan merkin luovaksi johtajaksi hyödyntäen suunnittelußaan uutta dynamiikkaa ja oman potentiaalinsa kasvattamista. Muotitalon historiaa kunnioittaen Felipe Oliveira Baptista luo uuden virstanpylvään merkin polulle yhdistäen käytännöllisyyden ja esteettiset vaatimukset omaa luovaa ajatteluaan hyödyntäen.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo