Diesel

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
3 Tulokset

Diesel Mister Spex Suomesta

Diesel on tunnettu farkkumerkkinä siitä lähtien, kun se perustettiin Italiassa. Se on laajentanut toimintaansa ja tarjoaa nykyään myös asusteita ja lasten malliston. Diesel Eyewear -mallisto sisältää nykyaikaisia aurinkolaseja voimakkuuksilla, näönkorjauslaseja ja UV-suojalla varustettuja aurinkolaseja, jotka ovat tarpeeksi vankat jokapäiväiseen käyttöön. Malliston designit ovat moderneja ja tarpeeksi tyylikkäitä käytettäviksi sekä muodollisten että rentojen vaatteiden kera. Ne sopivat kaikkiin elämäntyyleihin.

Malliston malleissa näkyy tuotemerkille tunnusomainen tyylikäs/rento eleganssi. Löydät taatusti omat suosikkikehyksesi tästä kymmeniä erilaisia tyylejä sisältävästä mallistosta, haluat sitten pyöreät, neliskulmaiset, ovaalit tai geometriset kehykset tai trendikkäät tai urheilulliset aurinkolasit.

Mister Spex tarjoaa yli 6000 erilaista aurinkolasimallia yli 100 tuotemerkiltä. Siksi löydät helposti oman suosikkisi. Voit sovittaa useita aurinkolaseja 3D-tekniikkaa käyttämällä. Lähetämme tilauksesi samana päivänä. Riittää, kun teet tilauksen ennen kello 14! Mieluisimpien design-tuotemerkkien valitseminen ei voisi olla helpompaa. Yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta käyttää palvelua ja voit tilata reseptilasit, reseptiaurinkolasit ja näönkorjauslasit verkossa muutamalla helpolla vaiheella.

  10%

  Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

  Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

  Maksutavat

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

  Toimitustavat

  posti Logo

  Turvallinen ostospaikka

  Suomenvarmakauppa Logo