Jotta saisit toimituksen ennen joulua tilauksesi on lähetettävä varastoltamme viimeistään 18/12. Lisätietoja tilauksestasi saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
Burberry
Burberry
Ylellisyyttä täysin uusissa ulottuvuuksissa

Englantilaista charmia parhaimmillaan

Brittiläinen luksusmerkki näyttää jälleen kerran uudella vuoden 2020 kevään ja kesän mallistollaan, mitä tarkoittaa perinteiden ja modernien yksityiskohtien tyylikäs yhdistäminen. Merkki onnistuu päivittämään uudet mallinsa raikkaalla tuulahduksella pysyen samalla kuitenkin uskollisena innovatiivisuudesta tunnetuille juurilleen. Tämän todistavat etenkin uuden malliston osittain luomuasetaatista valmistetut aurinkolasit. KATSO JA VAIKUTU.

Burberry
Ray-Ban Editorial

Elämän aurinkoinen puoli

Burberryn kauden aurinkolasitrendit ovat selkeät: klassiset pilottiaurinkolasit elegantisti sävytetyillä linsseillä – sekä naisille että miehille. Modernista tuulahduksesta pitää huolen myös peililasien TB-logo. Klassisten kaksisiltaisten lasien lisäksi kesän suosituimpiin malleihin kuuluvat hieman erikoisemmat, geometriset ja kulmikkaat asetaattikehykset. Huomion keskipisteenä on musta luomuasetaatti – ekologisesti valmistettu kehys, jossa on käytetty osittain uusiutuvista lähteistä peräisin olevaa puuvillakuitua.

Sovita uuden Burberry-malliston kehyksiä nyt virtuaalisesti

https://www.misterspex.fi/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

Burberry

Stailaa silmäsi brittityylillä

Burberryn silmälaseilla on paljon tarjottavaa niin muodoissa kuin väreissäkin, aina klassisesta mustasta Havanna-kuvioon ja pehmeisiin pastellisävyihin. Tunnusomainen ja rakastettu: Burberry-ruutukuvio, joka koristaa kehysten sankoja ja takaa erehtymättömän brittilookin. Brittiläisen perinnemerkin innovatiivinen ja samalla ajaton design siivittää sinut tyylikkäästi uuteen kauteen.

Ray-Ban Editorial

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(129)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/129

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäYritystiedot09-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-GetFrontalImage