Mister Spexin omat merkit

Mister Spexin omat merkit
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
3 954 Tulokset

Mister Spexin tarina sai alkunsa, kun yritys perustettiin vuoden 2007 joulukuussa. Yrityksen perustivat Dirk Graber, Björn Sykora, Philipp Frenkel ja Thilo Hardt. Perustajien tavoitteena oli edistää Saksassa vielä tuolloin hyvin vähän edustettua silmälasien verkkokauppaa yksinkertaisella, silmälaseja myyvällä verkkokauppamallilla. Tarjoamme silmälaseja, aurinkolaseja, piilolinssejä ja niiden hoitoon tarvittavia hoitotuotteita omien verkkosivujemme kautta. Vuoden 2016 alussa Mister Spex avasi ensimmäisen oman kivijalkakauppansa, ja nykyisin yrityksellä on Saksan ja Euroopan alueella yli 45 omaa liikettä. Saksan lisäksi Mister Spex toimii Itävallassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Mister Spex tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman, joka kattaa yli 100 brändiä, joiden joukossa on kiehtovia premium- ja luksusmerkkejä, suosittuja independent-merkkejä, korkealaatuisia omia merkkejä sekä valikoitujen suunnittelijoiden ja vaikuttajien kanssa tehtyjä yhteistyömallistoja.

Kohokohdat ja erikoisuudet

Monet Mister Spexin omat merkit vakuuttavat ekologisuudella ja yhdistävät erinomaisen käyttömukavuuden ja ensiluokkaisen muotoilun. Laatu on aina ensisijalla – olipa kyse ylellisistä yhteistyöprojekteista tai klassisten tai modernien kehysten kehittämisestä. Ostaessasi silmälasit voit valita hintaan sisältyvät, korkealaatuiset linssit, jotka estävät erinomaisesti heijastusta ja sisältävät UV-suojan ja kovapinnoitteen tai voit halutessasi valita lisäominaisuuksia linsseihisi. Ostaessasi Mister Spexin silmälasit saat siis modernin designin lisäksi myös erinomaista laatua edulliseen hintaan.

Mallistot ja valikoima

Mister Spexin tunnetuimmat omat merkit ovat CO Optical, Ultralight Classics ja Aspect-mallisto. CO Optical -malliston kehykset huokuvat urbaanien vaikutteiden ja ajankohtaisen muotoilun symbioosia, joka antaa malleille modernin ja ajattoman luonteen. Silmälasikehyksille on ominaista puhdas muotokieli, joka on tyylikkäiden tulkintojen, korkealaatuisten materiaalien ja ajankohtaisten trendien ydin.

Etusi ostaessasi Mister Spexiltä

Voit sovittaa Mister Spex -silmälaseja mukavasti ja helposti kotonasi. Käytännöllisellä digisovituksella voit kokeilla heti näytön äärellä, mikä kehys sopii sinulle parhaiten: voit kokeilla jokaista kehystä valokuvan tai webbikameran avulla suoraan verkossa. Voit tutustua verkkosivuillamme Mister Spexin monipuoliseen valikoimaan ja valita lempimallisi kaikessa rauhassa. Yksiteholinssimme ovat sinulle maksuttomia, ja ne sisältyvät silmälasiemme hintaan. Riippumatta siitä, minkä kehyksen valitset. Ja jos haluat aurinkolasit vahvuuksilla, tarjoamme moniin malleihin myös väriin sopivat sävytetyt linssit, jotka näyttävät samalta, kuin alkuperäiset aurinkolasilinssit. Voit tilata jopa 4 kehystä ilmaiseksi kotisovitukseen, ja lähetämme valitsemasi kehykset sinulle 2–5 arkipäivän kuluessa ilman vahvuuksia maksutta kotiisi. Kun olet vastaanottanut silmälasit, sinulla on 7 päivää aikaa sovittaa niitä ilman sitoumuksia. Jos löydät niiden joukosta mieleisesi mallin, voit ilmoittaa meille näköarvosi helposti verkossa, ja saat uudet silmälasisi 5–15 päivän kuluttua. Mister Spexiltä tilaat ilman riskejä: 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin -takuun ansiosta voit lähettää jo lasitetut silmälasisi takaisin ja hyvitämme sinulle koko ostosumman. Toimitus on ilmaista yli 49 euron tilauksille, ja tarjoamme ilmaisen palautuksen aurinkolaseille. Tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle nopeasti muutaman päivän kuluessa.

  10%

  Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

  Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

  Maksutavat

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

  Toimitustavat

  posti Logo

  Turvallinen ostospaikka

  Suomenvarmakauppa Logo