Trendikkäät mallit fashionistalle

Brands We Love: VOGUE Eyewear & Michael Kors

VOGUE Eyewear ja Michael Kors - silmälasit ja aurinkolasit, jotka varmistavat, että oma persoonallinen tyylisi pääsee esille. Ei olekaan ihme, että nuoret muodinystävät ovat täysin lumoutuneet näistä merkeistä.

Silmälasitrendit Advanced Aviators
Ray-Ban Editorial

Rakasta itseäsi - VOGUE Eyewear on juuri esitellyt uusimman kokoelmansa, jonka mottona toimii tämä lause. Nuori muoti-idoli Millie Bobby Brown on ollut mukana kokoelman kehittämisessä. Näyttelijättären mallit ovat houkuttelevia niiden ainutlaatuisten muotojen ja monipuolisten väriyhdistelmien käytön ansiosta. Raikas sekoitus retroa ja modernia tyyliä, kokoelma täydentää täydellisesti trenditietoista italialaista merkkiä.

Silmälasitrendit Advanced Aviators

Michael Kors on tunnettu muodistaan ja asusteista, jotka huokuvat hienovaraista ylellisyyttä. Yksinkertainen tyylikkyys, joka on Michael Korsin tavaramerkki, mahdollistaa klassisten elementtien modernisointia. Herkkiä metallikehyksiä koristaa kuviolliset sangat, ja yksiväriset aurinkolasit ovat näyttävän kokoiset. Näiden jännittävien yhdistelmien ansiosta merkki onkin erityisen suosittu nuorten fashionistojen keskuudessa.

Ray-Ban Editorial

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.