Silmälasitrendit Windsor Refresh
Tarkastelussa kevään ja kesän 2020 trendit

Editoriaali: DUBAI TRENDIEN VALLASSA

Mikä kaupunki sopisi parhaiten esittelemään kauden kuumimmat aurinkolasitrendit? Oikein: Dubai! Mikään muu kaupunki ei ole tällä hetkellä yhtä suosittu influensserien keskuudessa. Matkallaan autiomaan metropoliin Chris ja Janis esittelevät meille kauden trendikkäimmät mallit, jotka tulevat olemaan kaikkien muotitietoisten ykkösvalinta tänä keväänä ja kesänä.

Dubai Editorial
Ray-Ban Editorial

Keskiössä kontrastit

Motolleen "Cool in transparent" uskollisena L.G.R on kehittänyt kristallinkirkkaat aurinkolasikehykset, joita Chrisin vinkin mukaan voi käyttää hyvin monipuolisesti eri asujen kanssa, ja jonka vuoksi ne ovatkin välttämätön asuste tänä kesänä. Enemmän silmiin pistävä malli on Calvin Kleinin Micro Shades -aurinkolasit - suoraviivainen tyyli logopainatuksella koristettuna on täydellinen valinta, jos haluat valita rohkeamman lookin Dubain rannoille. Nämä aurinkolasit ovat lähes toistensa vastakohta mallin ja värimaailman puolesta.

Dubai Editorial

Uskomattoman ilmeikkäät

Kaikki klassiset aurinkolasimallit ovat historiaa - on aika ottaa käyttöön viisi-, kuusi-, seitsemän- ja kahdeksankulmaiset linssit. Nämä lasit ovat aivan tämän vuoden miesten aurinkolasitrendien luettelon kärjessä. 70-luvun tyyliset Marc O’Polo-aurinkolasit luovat Janiksille tyylikkään lookin. Vihreäksi sävytetyt linssit tuovat aviator-malliin lisää hohtoa. Mutta myös Mexxin musta, tuplasiltainen malli saa ohikulkijoiden päät kääntymään Janiksen perään.

Ray-Ban Editorial

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäYritystiedot09-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo