Iconic Frames

Suosituimmat kehysmallit

Ikoniset kehykset

Muoti muuttuu jatkuvasti, mutta tietyt mallit eivät koskaan vanhene. Olemme keränneet tähän aikojen saatossa parhaimmiksi koetut kehykset.

Nickelbrille

Nikkelikehykset

70-luvulla vain taiteilijat ja älyköt käyttivät tätä mallia, mutta nykyään se on osa kulttistatusta: yhä useammat valitsevat käyttöönsä nikkelikehykset. Pyöreä malli oli John Lennonin tavaramerkki, se on tehty pääosin metallista ja on saatavilla koossa XS-XL.

Monta kohokohtaa

Panto-kehykset

Panto-kehykset ovat ilmenneet eri muodoissa ajan saatossa, mutta ne saivat alkunsa 1920-luvulta klassisena pyöreänä mallina. Aiemmin ne olivat saatavilla vain muovikehyksinä, mutta nykyään kehyksen nenäsilta tai sangat on voitu valmistaa eri metalleista.

Pantobrille

Monta kohokohtaa

Cateye

Cat eye -kehykset

Sensuellit, omalaatuiset, naiselliset: cat eye -kehykset jättivät taakseen sihteerimäisen tyylin viimeistään 1950-luvulla. Vaikka malli on naisten suosima, yhä useammat miehet löytävät oman tyylinsä näistä kehyksistä, etenkin muodin metropoleissa.

Monta kohokohtaa

Browline-kehykset

Tälle mallille tyypillistä on kehyksen yläreunan korostaminen. Rockabilly-fanit olivat ensimmäisten joukossa ottamassa käyttöön näitä kehyksiä, jotka ovat olleet yksi suosituimmista malleista aina 1950-luvulta lähtien.

Wayfarer

Monta kohokohtaa

Horn

Wayfarer-kehykset

Wayfarer-malli tuli alunperin tutuksi aurinkolaseina Blues Brotherin ansiosta, ja nykyään se onkin suosittu myös tavallisina silmälaseina. Leveät, neliskanttiset kehyset valmistetaan yleensä muovista ja ne tekevät tyylistäsi viileän rennon.

Monta kohokohtaa

Sarvikehykset

Sarvikehykset tekivät läpimurron 90-luvulla. Vaikka nämä ainutlaatuiset kehykset olivat aluksi valmistettu aidosta sarvesta, nykyään suosiossa on synteettiset materiaalit havana- tai tortoisekuvioinnilla koristeltuna.

Horn

Monta kohokohtaa

Pilot

Aviator-kehykset

Aviator-malli on alunperin tullut tunnetuksi lentäjien vakiovarusteena, mutta nykyään se on hyvin suosittu malli myös silmälaseissa. Aviator-mallin tunnistaa suurista, pisaranmuotoisista linsseistä sekä kaksinkertaisesta nenäsillasta, joka useasti valmistetaan synteettisistä materiaaleista.

Monta kohokohtaa

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäYritystiedot09-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo