Ray-Ban
Matkusta tyylillä

Ray-Ban: Aito & Uniikki

Olit sitten lähdössä road tripille, patikoimaan, työmatkalle tai shoppailemaan - se miten matkustat kertoo paljon sinusta. Miten tämä eroaa lasivalinnastasi? Ray-Ban merkkinä ilmentää itsenäisyyttä ja seikkailunhalua.

Matka ympäri

Kun pakkaat reppua seuraaville festareille, on tunnelma huumaavan vapautunut ja mikään muu ei puhu vapauden puolesta kuin ikoninen ympyrämuotoilu 70-luvulta. Oli kyseessä siis muotimaailman hippityyli tai John Lennonin inspiroima valinta - tämä muodin helmi herättää kunnioitusta ympäristössään.

Liteforcen seikkailu

Löydätkö itsesi usein businessluokasta lentopisteiden kerääntyessä tilille? Jos näin on, tämä elegantti all-rounder on täydellinen matkakumppani. Mukavuuden ja yksinkertaisen muotoilun yhdistelmä ovat innovatiivisten materiaalien ansiota - suoraan muodin huipulta.

Huomionosoitus Generalille

Hyppää moottoripyörän selkään ja tunne tuuli hiuksissasi. Pelottomat seikkailut on suunniteltu niille, jotka uskaltavat olla erilaisia. Etsitkö sopivaa matkakumppania? Nämä ovat aurinkolasit, jotka uhkuvat itsenäisyyttä ja vaikuttavaa muotoilua.

Clubround nostalgia

Jos etsit hyviä kauppoja, etenkin lomalle, antavat nämä värikkäät aurinkolasit kesäfiiliksen. Taiteellinen ja retrotyyli yhdistettynä pyöreisiin kehyksiin tekevät silmiinpistävän vaikutelman.

Etkö ole vielä löytänyt omaa Ray-Ban malliasi?

Tutustu kaikkiin Ray-Ban malleihin

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäYritystiedot09-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo