Luonnollisen reilua

Kestävää ja ekologista silmälasimuotia

Kaunista silmille, vielä kauniimpaa ympäristölle: Burberryn, Emporio Armanin ja Polo Ralph Laurenin uudet mallistot näyttävät, että luova huippuosaaminen ja ekologinen ylellisyys voidaan yhdistää täydellisesti toisiinsa. Ainutlaatuiset mallit lumoavat erehtymättömällä estetiikalla, vahvoilla ääriviivoilla, kestävillä materiaaleilla ja ennen kaikkea resursseja säästävällä tuotannolla.

Sustainability Editorial

Armanin uusi kesämallisto panostaa toiminnallisen muotoilun lisäksi sertifioituun, ekologiseen kestävyyteen ja todistaa, että eleganssi ja moderni muotoilu voivat sulautua fantastisesti toisiinsa. Malliston trendikkäät silmälasit on valmistettu luomuasetaatista, joka on kestävä vaihtoehto tavalliselle asetaatille, sillä siinä on käytetty uusiutuvista raaka-aineista valmistettuja pehmittimiä. Myös pakkaukset on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten esimerkiksi kierrätetystä polyesteristä.

Sustainability Editorial
Sustainability Editorial
Sustainability Editorial

Englantilainen viehätys kohtaa puhtaan luksuksen. Brittiläinen designermerkki Burberry on osa ekologisen ylellisyyden liikettä: uusiutuvista lähteistä valmistetut aurinkolasit vakuuttavat totutun korkealla laadulla, joka yhdistyy ainutlaatuisen eleganttiin brit chic -tyyliin. Linssit ja kehykset valmistetaan luomumateriaaleista, kuten selluloosaa sisältävästä luomuasetaatista tai risiiniöljyä sisältävästä luomunailonista – siten kestävästä suunnittelusta tulee arjen välttämättömyys!

Sustainability Editorial

Polo Ralph Laurenin ajattoman elegantti tyyli kiertää lyhytaikaiset trendit ja vakuuttaa suoralinjaisella ja selkeällä designilla. Ja mikä parasta, ylellisen merkin urheilullinen tyyli on nyt myös ekologista: amerikkalainen muotitalo hemmottelee meitä luomumateriaaleista valmistetuilla silmälaseilla ja tekee selväksi, että se reagoi 2000-luvun tärkeimpään haasteeseen.

Sustainability Editorial
Sustainability Editorial

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo