Talviale – säästä nyt jopa 50 %¹
Osta nyt
New Brands
Terävät näkymät – nämä ovat kuumimmat tulokkaamme:

New Brands. New looks.

esittelemme sinulle tänäkin vuonna jännittävimmät, tyylikkäimmät ja erikoisimmat kansainväliset silmälasitrendit ja kauden kauneimmat uutuudet. Tässä on viisi mielenkiintoista silmälasimuotiin keskittynyttä insider-brändiä, jotka olemme ottaneet valikoimaamme.

Uncomprominsing & Independent

Muodin edelläkäynti ei tarkoita sitä, että pitäisi tinkiä mukavuudesta! Losangelesilainen trendimerkki Akila todistaa sen high end -silmälasimallistollaan. Ajattomat unisex-mallit ovat täydellinen lisä autenttiseen katumuotiin. Tyylikkäät kehykset on valmistettu käsityönä ympäristöystävällisestä asetaatista ja kasviperäisistä tuotteista. Räikeät aurinkolasit, trendikkäät sinisen valon suodattimet ja rennot klassikot antavat meille mahdollisuuden kokea maksimaalisen lifestyle-tunteen lähietäisyydeltä.

Akila
Messy Weekend

For the Hungry Generation

Nämä kuumat luomukset tulevat suoraan Kööpenhaminasta. Hienot yksityiskohdat korostavat pohjoismaista minimalismia, jota tulokasbrändi tukee leikkisästi nerokkaalla muotoilulla ja erinomaisella laadulla. Tyylikkäät mallistot esittelevät käsintehtyjä designer-aurinkolaseja, suosittuja näyttöpääte-laseja ja huipputyylikkäitä laskettelulaseja. Siten jokainen päivä tuntuu viikonlopulta.

Glam at it’s best.

Ylellisiä luomuksia, joissa 70-luvun ainutlaatuinen glamour sulautuu moderniin tyylikkyyteen. Kyse on Linda Farrown kutkuttavista statement-kehyksistä. Upeat mallit, jotka on hiottu innovatiivisessa yhteistyössä kansainvälisten suuruuksien, kuten Dries van Notenin ja Jeremy Scottin kanssa, takaavat mitä ainutlaatuisimmat ilmeet. Wow!

Linda Farrow
Cubitts

The Modern Spectacle Maker

Käsintehtyjä kehyksiä – ainutlaatuista eleganssia. Cubbitsin silmälasit ovat perinteisen käsityön todellisia mestariteoksia, jotka yhdistävät ylelliset materiaalit, huolella valitut muodot ja klassisen brittityylin moderneiksi jalokiviksi. Työ vaatii yhteensä 50 vaihetta aina luomisprosessista lopputulokseen, ennen kuin ylellinen asuste on valmis asetettavaksi nenän päälle. Nyt yksinomaan kaupassamme!

Tools for Mindful Athletes

Asustemerkki District Vision vakuuttaa aurinkolaseilla, joissa suorituskyky ja tyyli yhdistyvät nerokkaalla tavalla. Japanissa käysityönä valmistetut aurinkolasit on optimoitu niin suorassa auringonvalossa kuin iltahämärässäkin juoksemiseen. Korkealaatuiset materiaalit, kuten erityisen kevyt titaani, hikeäkestävä nailonpinnoite ja hypoallergeeniset nenätyynyt parantavat urheilusuoritustasi ja siivittävät sinut jaksamaan vielä viimeisetkin, raskaat kilometrit. Ja ei muuta kuin juoksuksi!

District Vision

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(60)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/60

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäYritystiedot09-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo