20 % kaikista ruskeista ja Havanna-kuvioisista silmä- ja aurinkolaseista¹ – Koodi: HAVANA21
Osta nyt
Lentopallo

Lentopallo

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Rantalentopallolasit Mister Spexiltä

Haluatko tehdä täydellisen syötön ja nauttia rantalentopallosta kirkkaan auringon alla? Siinä tapauksessa tarvitset luotettavat rantalentopallolasit pelaamiseen. Mister Spexiltä löydät täydelliset lasit kaikkiin rantapeleihin.

Rantalentopallossa, niin kuin kaikissa nopeissa pallopeleissä, on erityisen tärkeää reagoida nopeasti - ilman, että sinun tarvitsee miettiä milloin lasisi tippuvat hiekkaan. Urheilulasisi on pysyttävä paikoillaan ja tarjota sinulle selkeä, kirkas näkökenttä. Oikea materiaali laseissa suojaa sinua vammoilta.

Monet mallit Oakley-merkiltä takaavat sinulle täyden nautinnon rantalentopalloa pelattaessa. Nämä rantalentopallo lasit ovat hieman kaarevat vastaten kasvojen luonnollista mallia, ja pysyvät napakasti paikoillaan erityisten kehyksessä olevien kumiosien ansiosta. Tummaksi sävytetyt linssit tarjoavat täydellisen UV-suojan ja minimaalisen värien vääristymisen. Nenätuet pysyvät tiukasti paikoillaan - vaikka hikoilisit kuuman auringon alla.

Useat kehysmallit tarjoavat erityisen otteen rantalookkiin. Oli kyseessä sitten futuristinen hopea tai klassinen musta, löydät varmasti makuusi sopivat lasit.

Kun olet tehnyt tilauksen Mister Spexillä, lähetämme lasisi niin pian kuin mahdollista, usein samana päivänä. Jos olet tyytymätön uusiin laseihisi, voit aina palauttaa ne 30 päivän palautusoikeuden sisällä ja saada rahasi takaisin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäYritystiedot09-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo