Jotta saisit toimituksen ennen joulua tilauksesi on lähetettävä varastoltamme viimeistään 18/12. Lisätietoja tilauksestasi saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
Cateye Sonnenbrillen

Outdoor Glasses

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Mister Spexin ulkoilulasit

Mister Spex tarjoaa uskomattoman laajan valikoiman ulkoilulaseja. Oikeiden lasien löytäminen harrastukseesi voi olla vaikeaa. Me Mister Spexillä haluamme varmistaa, että löydät täydelliset lasit vastaamaan kaikkia tarpeitasi.

Kun lähdet liikkumaan ulos, lasiesi pitää nopeasti sopeutua eri sääolosuhteisiin ja urheilulajiin. Oli harrastuksesi sitten vaeltaminen tai vuorikiipeily, Mister Spexin voittamattomasta ulkoilulasien valikoimasta löydät lasit kaikkista vaativimpiin olosuhteisiin.

Kestävät materiaalit, täydellinen pito ja hyvä ilmanvaihtotekniikka takaavat optimaalisen näkökentän ja luotettavat lasit - juuri sen mitä ulkoilulaseilta vaaditaan. Adidaksen lasit, modernilla linssitekniikalla ja innovatiivisella ilmankierrolla varustettuna, ovat loistava esimerkki hyvistä ulkoilulaseista. Yksittäin vaihdettavat linssit tarjoavat ulkoilulaseille rajattomat mahdollisuudet. Joten jos olet ensin lumen peittämällä vuorella ja sitten metsän uumenissa, muutamassa sekunnissa voit vaihtaa lasien linssit uuteen ympäristöön sopivaksi.

Löydät myös erilaisia kehyksiä joista valita. Kaikki Mister Spexin ulkoilulasit on suunniteltu istumaan kasvoille napakasti, tarjoten sinulle täydellisen näkökentän myös linssien ulkoreunoilla.

Kun olet tehnyt tilauksesi Mister Spexillä, lähetämme lasisi sinulle mahdollisimman pian, usein jo samana päivänä. Jos et olisikaan tyytyväinen uusiin laseihisi, palautat ne vain 30 päivän sisällä, niin saat rahasi takaisin

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäYritystiedot09-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo