Makea halloween-yllätyksemme: 15 % kaikista tuotteista¹ – Koodi: treatsonly
Säästä nyt
Moottoripyöräily

Moottoripyöräily

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Moottoripyöräily

(3)
Näytä tuotteet välillä 1 - 3/3

Urheilulasit moottoripyöräilyyn Mister Spexiltä

Mister Spexin kattava valikoima urheilulaseja moottoripyöräilyyn tarjoaa monia vaihtoehtoja jokaiselle hurjapäälle! Hanki käyttöösi menevät moottoripyörälasit kypärän alle kirkkaan näkökentän takaamiseksi. Suojaa silmäsi auringon UV-säteilyltä ja varmista, että sinulla on hyvä ajonäkyvyys myös silloin, kun on hämärämpää.

Puman pienet, mutta tyylikkäät mallit sopivat täydellisesti kaikkien kypärien alle. Tummat linssit ovat luotettava valinta vauhdin ystäville. Näkökenttä pysyy selkeänä myös kaikkein kirkkaimpina päivinä ja tämän lisäksi ei tarvitse huolehtia häikäistymisestä. Kehysten malli vaihtelee klassisemmista tyylistä näyttävämpiin luomuksiin. Etsit sitten kokokehyksiä, urheilullisia malleja tai metallikehyksiä, Mister Spexiltä löydät nämä kaikki.

Parhaan suojan ja kehittyneimmän teknologian etsijälle suosittelemme Oakleyn Ducati-moottoripyörälaseja. Hyvin tummat linssit ja erityinen muotoilu antaa niille kunnon retro-lookin. Kehysten ainutlaatuinen pinnoite takaa, että lasit pysyvät tukevasti paikoillaan.

Tutustu Mister Spexin moottoripyörälaseihin ja valitse suosikkisi!

Kun olet tehnyt tilauksesi Mister Spexillä, lähetämme lasisi niin pian kuin mahdollista, yleensä vielä saman päivän aikana. Jos et olekaan tyytyväinen uusiin moottoripyörälaseihisi, voit vain palauttaa ne meille 30 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.