Black Week Sale: säästä jopa 50 % valikoiduista silmä- ja aurinkolaseista
Osta nyt
Personalities Campaign

Haluamme esitellä sinulle kesänumerossamme jälleen neljä mielenkiintoista persoonaa, jotka toteuttaa intohimoaan ja viettää tämän, hieman erilaisen kesän 2020 aivan erityisellä tavalla. Sopivat aurinkolasit ovat tietenkin mukana menossa – olipa sitten kyse kaupunkiaktiviteeteista Berliinissä, nautiskelusta Mallorcan auringon alla, rentouttavasta järvilomasta tai vaihtelurikkaasta urheiluohjelmasta. Katso itse ja inspiroidu.

Kaikki
Kimyana

Kimyana Hachmann - Fifteenminfame

Tee jokaisesta päivästä yksilöllinen – tämän moton siivin Kimyana alias Fifteenminfame päätti perustaa oman yrityksen. Kimyana on uskaltautunut matkustamaan tänä kesänä jo Mallorcalle – tietenkin kaikkia turvamääräyksiä noudattaen. Hän on suhtautunut elämään tiedostavasti jo ennen koronakriisiäkin. Kimyanan vinkit Mallorcan matkaajalle ovat pienemmät kaupungit, kuten Santanyi tai Sollér, Palman paras jäätelöbaari Riva Reno sekä virkistävä katamaraanipurjehdus. Auringonpaisteesta tunnetulla saarella aurinkolasit eivät tietenkään saa puuttua matkasta. Kimyanan vuoden 2020 kehyssuosikit ovat ehdottomasti kulmikkaat – sillä tästä vuodesta ei puutu karkeita muotoja. Kimyanan ehdoton muotiasuste: Saint Laurent -aurinkolasit. Niiden seuraksi lyhyt mekko, ylisuuri bleiseri ja pistokkaat tai tennarit – ja Kimyanan Mallorca-tyyli on valmis.

Kimyana
Cliff
Cliff

Cliff Goncalo

Media- ja markkinointimanagerina Cliffin päivä on melko värikäs. Hänellä on päivätyönsä ohella myös monta omaa projektia meneillään, jotka ovat hänelle lähellä sydäntä. Entisenä koripalloammattilaisena hän tukee Potsdamissa toimivaa RedHawks-ohjelmaa, joka edistää nuoria lahjakkuuksia. Markkinointitietämyksellään hän tukee myös ‘The Session Berlin -projektia‘. Viikonloppuisin Cliffin tapaa siellä, missä aurinko paistaa – koripalloilemassa ystävien kanssa, järvellä rentoutumassa tai moottoripyörän selässä. Cliffillä on aina mustat L.G.R.-aurinkolasit mukana – sopiva asuste urbaaniin katumuotiin, mutta aivan yhtä hyvin yhdistettävissä myös rentoon bisnestyyliin. Cliff hakee tyyli-inspiraatiota Pharrell Williamsin, Lenny Kravitzin tai Jamie Foxxin kaltaisilta tyyli-ikoneilta – yhdessä oman vivahteen kanssa hän luo aivan omanlaisensa tyylin, joka on riippumaton trendeistä.

Caro

Carolin Herz

Berliiniläinen joogi ja hippisielu Caro hakee some-konsulttina työskentelyyn tasapainoa joogaopettajana. Siten hän ei halua vain huolehtia omasta hyvinvoinnistaan, vaan tehdä myös jotain hyvää muille ihmisille ja antaa heille joogan avulla sopivat työkalut käyttöönsä. Caron vinkki rentoutuneeseen kesään: vietä mahdollisimman paljon aikaa ulkona – lähde kaupungista luonnon helmaan. Hänen luottoseuralaisiinsa kuuluvat Ray-Ban-aurinkolasit, hyvä kirja ja ilmapatja. Caron ehdoton sydämenasia tänä kesänä on hänen uusi DIY-projektinsa: pieni joogaterassillinen talo, jota hän rakentaa poikaystävänsä kanssa järvenrannalla sijaitsevalle metsätontille Brandenburgin lähelle.

Jos kiinnostuit joogaamaan Caron kanssa, löydät kaikki tiedot Instagramista: caro__corazon

Caro
Gitti
Gitti

Greta Börger

Greta on yksi gittin ensimmäisistä työntekijöistä. Berliiniläinen start up aikoo mullistaa kauneusteollisuuden ekologisilla kynsilakoilla. Viime vuonna gitti toi markkinoille vesipohjaisen kynsilakan, joka on todellinen vaihtoehto klassisille lakoille. Greta keskittyy tiiminsä kanssa kehittämään yrityksen verkkosivuja ja uutta the good good -verkkolehteä.

Tänä kesänä Greta on toteuttanut kaikkein suurimman unelmansa: hankkinut ikioman minibussin, jonka hän on itse sisustanut valmiiksi seikkailuille. Matkassa mukana on tietysti Gretan Ray Ban Round Metal -aurinkolasit, jotka sopivat täydellisesti hänen uuteen, kasvipohjaiseen lempikynsilakkaansa – gitti no 106 ‚powder blue‘ – ja huokuvat kesää ja kaipuuta meren rantaan.

Tutustu gittin kesän 2020 väreihin: https://www.gittibeauty.de/

Laurent

Laurent Petit

Laurentin kesän 2020 motto on: ole aktiivinen ja tee samalla jotain hyvää planeettamme hyväksi! Active Giving -alustan perustajana hän seisoo sataprosenttisesti moton takana. Hänen päivänsä alkaa urheilullisesti kuntotreenillä, uinnilla Berliinin Plötzenseessä tai juoksulenkillä Tiergartenissa. Sen päätteeksi kylmä suihku ja kunnon aamiainen, ja Laurent on valmis uuteen päivään ja sen tuomiin haasteisiin.

Hänen tämän kesän tavoitteenaan on edistää Active Givingin toimintaa ja inspiroida ihmisiä aktiivisempaan ja ympäristöystävällisempään elämäntapaan. Urheilullisissa aktiviteeteissa aurinkolasit ovat tietenkin ehdoton seuralainen. Myös tässä asiassa hänelle on tärkeää: ympäristöystävälliset materiaalit ja reilu tuotanto. Neubau-merkin Eugen-mallillaan hän osuu juuri oikeaan, sillä malli on valmistettu ekologisista materiaaleista.

Haluatko tietää lisää Active Givingistä – seuraa tätä tietä! https://www.activegiving.de/

Laurent

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Kehystä persoonallisuutesi

(85)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/85

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäYritystiedot09-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo