Jotta saisit toimituksen ennen joulua tilauksesi on lähetettävä varastoltamme viimeistään 18/12. Lisätietoja tilauksestasi saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
Cateye Sonnenbrillen

Vesiurheilu

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Urheilulasit vesiurheiluun Mister Spexiltä

Mister Spex tarjoaa sinulle laajan valikoiman aurinkolaseja, jotka on suunniteltu eritoten vesiurheiluun. Meidän valikoimastamme löydät varmasti parhaat vaihtoehdot vesiurheiluun ja sen asettamiin vaatimuksiin. Makeimmat mallit alan parhailta merkeiltä Mister Spexiltä. Valmistaudu valtavaan aaltoon selkeällä ja kirkkaalla näkökentällä!

Valikoimamme vesiurheiluun tarkoitetut urheilulasit ovat hyvin käytännöllisiä ja tarjoavat täyden suojan haitallisilta UV-säteiltä. Puman urheilulaseissa on muovinen tarttumapinta korvan kohdalla, jotta lasit pysyvät hyvin päällä. Nämä urheilumallit pysyvät tukevasti ja mukavasti päällä, eikä sinun tarvitse säätää laseja. Edes isoimmissa syöksyissä nämä lasit eivät lipsahda pois! Pumalla on urheilulaseja niin koko- kuin puolikehyksinä, ja ne ovat kaikki tyylikkäitä valintoja.

Vesiurheiluun tarkoitetut aurinkolasit Oakleyltä koostavat ison valikoiman erilaisia malleja. Nämä vaihtelevat virtaviivaisita metallikehyksistä klassisiin kokokehyksiin sekä urheilullisiin ja kestäviin kehyksiin futuristisilla lisäosilla. Jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki, joka vastaa omaa tyyliä.

Vedestä nousevan kirkkaan heijastuksen estämiseksi polarisoidut linssit ovat ykkösvalinta vesiurheiluun. Oli harrastuksesi sitten surffaus, purjehtiminen tai lautailu, hyvä näkökyky on tärkeää. Yksinkertainen sääntö on hyvä pitää mielessä koskien linssien sävytystä: mitä tummemmat linssit, sitä parempi suoja heijastuksilta. Harmailla, ruskeilla tai vihreillä linsseillä olet aina hyvin varautunut ylimääräiseen häikäisyyn. Nämä linssit tarjoavat sinulle lähes täydellisen näön minimaalisella värien vääristymisellä.

Napakka istuvuus on vesiurheiluun tarkoitettavien lasien ykkösjuttu. Ilman sitä lasit vain tipahtaisivat ensimmäisen aallon tullessa. Niken vesiurheiluun tarkoitetuissa aurinkolaseissa voit olla varma, että pitoa riittää ja näkökenttä säilyy hyvänä.

Anna itsesi inspiroitua vesiurheilusta Mister Spexin urheilulasikokoelman myötä! Voit etsiä juuri tietynlaisia laseja tai vain selailla valikoimaamme kunnes löydät jotain, josta pidät. Nyt olet täysin varautunut uuteen vesiurheilukauteen.

Kun olet tehnyt tilauksesi Mister Spexillä, tilauksesi lähetetään mahdollisimman pian, yleensä vielä saman päivän aikana. Jos et ole tyytyväinen uusiin laseihisi, palauta ne 30 päivän sisällä, niin saat rahasi takaisin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäYritystiedot09-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo