Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
The Highest Quality Craftsmanship & Service - Mister Spex

Parasta laatua asiantuntevilta
optikoiltamme juuri sinulle

Voit luottaa siihen

Silmäsi ansaitsevat parasta

Korkealaatuiset muovilinssit johtavilta lasivalmistajilta

Mister Spex haluaa tarjota asiakkailleen arkipäivän luksusta. Meidän korkealuokkaiset muovilinssimme tulevat aina UV-filtterillä, heijastamattomalla pinnalla sekä erillisellä suojapinnoitteella. Lasivalmistajina käytämme ainoastaan maailman johtavia merkkejä, kuten SEIKO, Optical, Hoya Lens ja Essilor. Standard, Comfort ja Premium lasipakettiemme ansiosta löydät varmasti itsellesi sopivat linssit.

Linssimme
Linssimme

Ammattitaitoista käsityötä työpajallamme

Ammattitaitoista käsityötä työpajallamme

Huippuasiantuntijat työssä pajallamme

Täydellisten linssien valmistaminen on meille erityisen tärkeää. Huipputeknologian avulla pystymme tarkasti leikkaamaan yksiteholinssit oikeaan muotoon Berliinin työpajallamme. Koulutetut optikkomme ja lasiasiantuntijamme varmistavat, että lasit vastaavat kaikkia vaatimuksia ja täyttävät voimassaolevan DIN EN ISO 21987 -sertifikaatin.

Työpajamme

Etsi itsellesi sopivat

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.