Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Blogger for Mister Spex

Blogger for Mister Spex

Madelene

Suoraan laseihin
Ruotsalainen stylisti, bloggaaja ja instagramkasvo Madelene tarjoaa seuraajilleen aimo annoksen inspiraatiota. Madelenen unelma on ollut suunnitella oma silmälasikokoelma, ja nyt hänen unelmansa käy toteen.

„Mielestäni täydelliset lasit tuovat oman säväyksensä omaan lookkiin.“

Suunnitteluprosessi

Madelenelle muotoilu on pääosassa silmälaseja suunniteltaessa. Väri ja kuvio tuovat esiin hänen oman persoonallisen tyylinsä. Hän halusi silmälasiensa erottuvan tavallisesta minimalistisesta ruotsalaisesta suunnittelusta.

Blogger for Mister Spex - Madelene
Blogger for Mister Spex - Madelene
Blogger for Mister Spex - Madelene

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Kehyksen väri

Materiaali


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.