Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Editorial: Michael Kors

Editorial:

Michael Kors

Bloggari Leonie tutki maalauksellista Capria

Mutkikkaita teitä, salaisia puutarhoja ja toreja, jotka kuhisevat elämää - Capri lumoitsee unenomaisilla mahdollisuuksillaan. Ohh Couture-blogin Leonie tutustuu saareen, ja matkavarusteenaan hänellä on Michael Korsin uusin silmälasimallisto.

Collection

Michael Kors

01 / 04

Rentoutumista
näköalalla

Päivä alkaa altaalla, näkymällä sitruunaviljelmille. Leonie yhdistää kapeat metallikehykset kevyeen ja kesäiseen asuun. Kehyksen kilpikonnaväritys, sekä roseenväriset linssit pääsevät oikeuksiinsa yhdistettynä hienostuneeseen brodeerattuun mekkoon.

Bev MK 3015
224,95 €

Silmälaseihin

Ida MK 1019
215,95 €

Aurinkolaseihin

Collection

Michael Kors

02 / 04

La dolce vita

Ula MK 2050
161,95 €

Aurinkolaseihin

Osa Caprin kaduista ovat niin pieniä, että Leonien täytyy tutkia tarkkaan löytääkseen ne. Onneksi hänellä on sävytetyt aurinkolasit apunaan. Mallin suureellisen suunnittelun ansiosta hän sulautuu loistavasti italialaiseen tyyliin.

Nan MK 2049
161,95 €

Aurinkolaseihin

Collection

Michael Kors

03 / 04

Terveiset
Caprilta

Iltapäivällä Leonie rentoutuu vaaleanpunaisten käynnösten suojassa. Hänen lookinsa sopii täydellisesti kukkivaan taustaan. Kehysten varovainen design päästää kukkakuvioisen mekon oikeuksiinsa, tummia kehyksiä vasten.

Kat MK 4041
119,95 €

Silmälaseihin

Mae MK 2048
161,95 €

Aurinkolaseihin

Collection

Michael Kors

04 / 04

Merinäköala

Ina MK 1020
215,95 €

Aurinkolaseihin

Ennen punaisena hehkuvan auringon laskua, Leone kulkee Caprin satamassa. Auringonlaskun sävyjen inspiroimana hän asustautuu punaisin peililasein. Kissamaiset kehykset kultaisilla yksityiskohdilla tekevät aurinkolaseista yhtä vaikuttavat kuin itse auringonlasku.

Lon MK 1021
161,95 €

Aurinkolaseihin

Etsitkö edelleen täydellistä Michael Kors mallia?

Michael Kors mallistoon

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.