Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Mister Spexin omat tuotemerkit

Omat tuotemerkkimme yhdistävät mukavuuden huippusuunnitteluun. Laatu on aina etusijalla - joko osana ainutlaatuista yhteistyötä tai kehysten kehityksenä klassisesta nykyaikaan.

Mister Spex Collection
Mister Spex Collection

Mikäli etsit klassista, naisellista, urheilullista tai modernia tyyliä, löydät etsimäsi Mister Spex -valikoimasta. Tarjoamme sinulle monia malleja edullisesti.

CO Optical

CO Optical erbjuder klassiska favoritbågar med moderna drag. För dem som förstår att klassiker inte behöver vara konventionella.

CO Optical
Michalsky for Mister Spex
Michalsky for Mister Spex

Michael Michalsky -merkki edustaa urbaania trendiä niin silmä- kuin aurinkolaseissakin - inspiraationa toimii Berliini ja suunnittelijana Mister Spex.

Blogger for Mister Spex

Tämä valikoima, luotu erityisesti muotibloggareille, tuo yhteen trendikkäät lasit ja coolin suunnittelun.

Blogger for Mister Spex
Ultralight Classics
Ultralight Classics

Ajaton suunnittelu kohtaa optimaalisen mukavuuden -
nämä lasit ovat Ultralight Classics Collection -
valikoimasta.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.