Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Oceanblue
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Oceanblue Kaikki tuotemerkit

(1)

Oceanblue Mister Spex Suomesta

Tee erittäin muodikas vaikutelma Mister Spexin aina upeilla Oceanblue-silmälaseilla. Tämä pramea silmälasimerkki tarjoaa hienon valikoiman ylellisiä, elegantteja ja hienostuneita silmälaseja vaativille miehille ja naisille, jotka haluavat osoittaa oman persoonallisuutensa ja tyylinsä kaikissa tilanteissa!

Oceanblue-silmälasit on valmistettu hienoimmista käsintehdyistä italialaisista materiaaleista. Ne sisältävät koristekiviä, metallikoristeita ja ainutlaatuista työtaitoa. Nämä silmälasit on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista käyttömukavuutta ja optimaalista näöntarkkuutta, ja siksi ne ovat yksinkertaisesti paras valinta silmillesi. Oceanblue-silmälaseja on saatavilla useissa huomiota herättävissä ja tyylikkäissä väreissä, kuvioissa ja muodoissa, jotka erottavat sinut muista. Valitse aina muodikkaat aviator-aurinkolasit, jos haluat lisätä ulkonäköösi ripauksen hienostunutta charmia ja hyvää makua osoittavaa eleganssia. Erittäin tyylikkään ja silti katumuotiin sopivan lookin saat valitsemalla rohkeat kehykset, joita korostavat hienot vastakkaisväriset kuviot. Oceanblue-aurinkolasit sopivat täydellisesti jokaiseen tilanteeseen ja makuun, on kyseessä sitten shoppailu, juoksu tai rento tilaisuus.

Tutustu kattavaan Oceanblue-valikoimaan Mister Spexissä, Euroopan suosituimmassa silmälasien verkkokaupassa. Tarjontamme kattaa kaiken vintage-tyylisistä malleista ajattomiin tyyleihin. Selaa mallistoa löytääksesi oman suosikkimallisi heti.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.